SATIMA JE PLAKALA, NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Zvezda Granda doživela ŠOK, a za sve je kriv ON!

Otvorila dušu.

Takmičenje „Zvezde Granda“ dobilo je veću dimenziju kada su članovi žirija postali mentori.

Gledaoci su protekle sezone imali priliku da vide kako su se Bosanac, Ana, Viki, Jelena, Marija i produkcija , ali i takmičari snalazili na probama, te da ih kroz to bolje upoznaju.

Takmičar Aleksandar Gute Marinković je jedan od onih koji su se izdvojili, međutim, iako nije odneo pobedu u ovom takmičenju, on je upravo u „Zvezdama Granda“ našao ljubav svog života.

Naime, Gute je tokom takmičenja bio u ekipi kod Ane Bekute u kojoj je bila i njegova sada već izabranica Elena Milenkovska. Par se zbližio, varnice su sevnule, a sada je pevač i zaprosio Makedonku.

– Prsten sam dobila 20. avgusta na svoj rođendan u ponoć. Gute je napravio video sa svim našim prijateljima iz „Zvezda Granda“ na kojem mi svi oni žele srećan rođendan i na kraju se on pojavio i zaprosio me – rekla je uzbuđeno pevačica.

– Mesec dana sam smišljao scenario za prosidbu – dodao je Aleksandar.

– Ja sam to priželjkivala da se dosi duboko u sebi, ali nisam zanala da će da bude toliko brzo. U vezi smo 5 meseci. Od 12 kada me je zaprosio do pola 3 nisam prestala da plačem – rekla je Elena, dok je Gute priznao da je i on pusti suzu u tom momentu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.