SAŠA POPOVIĆ O ZVEZDAMA GRANDA: Prvo se TRESU od mene, a posle glume ZVEZDE!

Ponese ih slava!

Saša Popović ponosno je najavio 14. sezonu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ koja ove subote startuje na Prvoj srpskoj televiziji.

Pored noviteta koje je pripremio od ove jeseni, direktor produkcije dotakao se i brojnih pevača koji su svoju karijeru napravili zahvaljujući ovom šou programu. Za neke pulene tvrdi se da su se uzvezdili jer ih ponesu novac i popularnost, ali vrlo brzo se spuste na zemlju kada im posao krene silaznom putanjom.

– Na audiciji i u prvoj emisiji se tresu, drhte, pa pitaju :“Jao, čika Sale, jao direktore“ a posle godinu-dve, kad postanu zvezde, kažu „Ej, direktore, možeš li ti meni ovo, ono“ Ima zaista dece koja ostanu kao da su došla prvi put. Vidi se njihovo vaspitanjue, ali mnogo njih koji se promene, nisu to više ona deca koja su bila. Osveste se kada vide da je karijera počela da im ide silaznom putanjom, onda se vrati vaspitanje i odnos prema produkciji, pa onda dajte tezgu, reklamu. Pitam ih „Pa što si bio ovakav“, a on meni „Pa desi se“ – rekao je Saša Popović i objasnio je kako će izgledati nova koncepcija Zvezda Granda.

– Svi članovi standardnog žirija su tu, a u svakoj emisiji imaćemo gostujućeg člana, tačnije, potencijalnog mentora, koji će moći da bira jednog kandidata. On sedi pored mene, i za razliku od žirija, vidi i čuje kandidate, dok je žiri i dalje u prvom krugu u kapsuli.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.