Saša Matić kupio kuću Marinka Rokvića

Pjevač Saša Matić prije skoro godinu dana kupio je kuću od Marinka Rokvića, koji je preminuo 6. novembra u 68. godini, nakon teške borbe sa kancerom pankreasa.

Matić će se uskoro useliti u novu vilu, odmah pored porodičnog doma Rokvića. U taj objekat uloženo je više hiljada evra da bi Matići imali sav komfor.

Saša je pre skoro godinu dana kupio kuću koju je prodavao Marinko Rokvić, koji se jako obradovao što će mu prvi komšija biti upravo Matić. Nekretnina u koju će se Sale uskoro useliti iziskivala je određene promene, pa je on uložio dosta novca“, rekao je Matićev prijatelj.

Dodaje da ništa nisu prepustili slučaju, već su temeljno radili na svakom detalju da bi porodično mogli da uživaju.

„Ostale su još neke sitnice koje treba da se završe, a porodica s nestrpljenjem čeka useljenje u novi dom“, kazao je Sašin prijatelj.

Otkrio je da se pokojni Rokvić radovao što će mu prvi komšija biti njegov omiljeni kolega.

„Sećam se da je Marinko bio jako uzbuđen što kuću prodaje upravo Saši. Matić se radovao useljenju i često je pitao dokle su stigli sa radovima, ali evo, nažalost, nije uspeo da dočeka taj dan da sa svojim kolegom popije kafu“, otkrio je izvor.

Matić je potvrdio da je nedavno kupio kuću od Marinka i da bi uskoro trebalo da se useli.

„Od Marinka Rokvića sam kupio kuću u koju treba da se uselim ovih dana, i to onu pored njegove. Stalno me je pitao kada će se radovi privesti kraju, želeo je da se družimo… I baš mi je njegov sin Marko nedavno rekao da je Marinko pitao za mene i zanimalo ga je dokle sam stigao sa radovima“, tužnim glasom je rekao Saša za Alo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.