Saša Kovačević platio „idealne“ trbušnjake

Pjevač Saša Kovačević ima savršeno tijelo, međutim, kako pišu domaći mediji, za to nije zaslužna samo teretana već estetski zahvati kojima se pjevač navodno podvrgao da bi imao što ljepši stomak.

Naime, kako tvrdi neimenovani izvor za „Kurir“, jedan od najpopularnijih pop pjevača podvrgao se tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka idealnih trbušnjaka.

Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vježbi, koje on već godinama praktikuje.

Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cijena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

„Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na tijelu i na taj način se rješava višak masnoće u donjem dijelu stomaka“, navodi izvor za navedeni list.

Kako on dalje navodi, Kovačević i dalje redovno odlazi u teretanu i vodi računa o ishrani. I pored toga što je pribjegao ubrzanoj metodi stvaranja trbušnjaka, on ne odustaje od napornih treninga.

Inače, Sašu su svojevremeno optuživali da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on demantovao da je bilo šta korigovao.

Tada je otkrio da je išao na operaciju u Tursku, ali ne lica, već sinusa. Tada je i saznao za ovaj popularni zahvat i gdje rade vrhunski stručnjaci.

„Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rješavam problem s nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog“, rekao je Saša u emisiji „Ekskluzivno“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.