Sara Reljić nova Miss Multiverse?

Svakako da se nameće pitanje ko je taj ko je predložio Saru. Bio je to Mirko Kočijašević i novinar Ivan Gajić

Sara Reljić će se u decembru takmičiti u Dominikani, tačnije u Punta Cani za miss Multiverse. Naime, Sara je odabrana među 30 najboljih od prijavljenih 120 zemalja. A nju je odabrala kompanija Miss Yu.

Ima stila

„Ulaznica” za pomenuti izbor, osim lijepog izgleda, zahtijeva prefinjene manire, talenat, određeno zanimanje, aktivnosti, poznavanje najmanje tri svjetska jezika, pa i fizičke aktivnosti. Sari je ovo, kako reče, predivno iskustvo jer će se naći među najboljim iz cijelog svijeta. No, ono što je zanimljivo na Instagramu Sara već zauzima vodeće mjesto. Beskrajno je zahvalna “Yu kompaniji” na lenti i kruni koja ju je oduševila. Svakako da se nameće pitanje ko je taj ko je predložio Saru. Bio je to Mirko Kočijašević i novinar Ivan Gajić, za fotografije je bio zadužen Dejan Milićević.

Sara je dobila komplimente da je osoba koja ima stila, da sjano iznese svaki model. Osim toga svira klavir, lijepo pjeva a opet, kao takva, nema dečka, već godinu i pol. A za razlog Sara kaže da žene lakše prihvataju udarac na ego od muškaraca. Moraju biti prvi, ne podnose poraz. Kaže da će prezentirati sve svoje kvalitete, od ljepote, izgleda, elegancije. Nije joj prioritet da bude u samom vrhu, ali će se potruditi da za potrebe spota, fotografije, sve bude zadovoljavajuće. Muziku nije zapostavila, pa je nakon numere radila sa Džeksonom, svoji dobrom prijateljem iz rijalitija a koji je ujedno jedini iz rijalitija s kojim je ostala u dobrim odnosima te snimila s njim i pjesmu „Na distanci“.

“Sječa vena”

Ostalo joj je, kaže, da u teretani samo održava kondiciju kada nije lijepo vrijeme vani, a kada jeste onda je na rolerima ili džogira. Ova svetsrana mlada djevojka spremila je i baladu koju je sama pisala, a Aca Krsmanović je radio aranžman. Najavljuje je kao baladu za „sječu vena“. Kako god prošla u svom naumu mora joj se odati priznanje na multi požrtvovanosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.