Sanovnik menstruacija – šta znači sanjati menstruaciju

Menstruacija u snu je simbol čišćenja, rađanja novih ideja i novog početka. Takođe, menstruacija može da simboliše dobro zdravlje i dug život, naročito ukoliko je sanjaju stariji ljudi. Ako menstruaciju sanja mlada devojka, to znači da će imati zdravstvenih problema, a ukoliko je u pitanju starija devojka, to je znak da je spremna da postane majka.

Šta znači sanjati menstruaciju?

Sanjati menstrualnu krv po odeći: Ukoliko ste sanjali da je odeća isflekana menstrualnom krvlju, to je znak da imate razne brige i probleme u svakodnevnom životu. Trebalo bi da se obratite svojim prijateljima i zamolite ih za pomoć u takvoj teškoj situaciji u kojoj se nalazite ili ćete se naći u narednom periodu.

Sanjati menstrualnu krv po nameštaju: Ako ste sanjali da je nameštaj ili neki predmet u kući uprljan menstrualnom krvlju, to znači da ste previše radoznali i da volite da se mešate tamo gde vam nije mesto. Bilo bi bolje da vodite računa o sopstvenim problemima, a ne da zadirete u tuđi život. Međutim, ako po nameštaju primetite samo poneku svetlu fleku od menstrualne krvi, to je znak da ćete dobiti neke lepe vesti ili da će vam doći dragi gosti.

Sanjati da vam krv teče niz noge: Ukoliko ste sanjali da vam je menstruacija toliko obilna da krv teče niz noge, to je loš predznak. To znači da će vas razočarati i povrediti osoba kojoj verujete, ali bolje je na vreme da otkrijete ko vam je lažni prijatelj.

Sanjati da čekate menstruaciju: Ukoliko ste sanjali da čekate da dođe menstruacija, a ona nikako da počne, to ukazuje na nevolje koje će vas zadesiti ali kojih ćete uspeti brzo da se rešite. Ukoliko menstruacija ipak počne u snu, nakon dužeg čekanja, to znači da će vam rođaci pružiti neočekivanu pomoć u rešavanju nekog problema.

Sanjati da menstruacija kasni: Ako ste sanjali da vam menstruacija kasni, to ukazuje na važan susret koji vam sledi u bliskoj budućnosti. To može biti neki ljubavni ili poslovni sastanak. Ovaj san vam služi kao upozorenje da dođete na vreme jer taj sastanak je prilika koja se ne propušta. Osim toga, devojke često sanjaju da im menstruacija kasni ukoliko ne koriste kontraceptivna sredstva i ukoliko imaju strah od trudnoće.

Sanjati da menstruacija porani: Ako ste sanjali da je vaša menstruacija počela pre nego što bi trebalo, to znači da će sastanak koji ste dugo čekali ipak biti odložen. Ne treba da se nervirate jer ništa ne zavisi od vas.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.