Sanovnik lisica – šta znači sanjati lisicu

Kao i u stvarnom životu, lisica je i u snovima simbol lukavstva i dovitljivosti. Ukoliko ste sanjali lisicu, taj san može biti upozorenje da pazite da ne budete prevareni ili da vas neko ne iskoristi. Takođe, lisica u snu može značiti da je pred vama period kada ćete biti jako usamljeni.

Šta znači sanjati lisicu?

Sanjati da ste videli lisicu: Ako ste sanjali da ste videli lisicu, to je znak da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam se predstaviti u lažnom svetlu. Nemojte previše verovati toj osobi, jer bi vas mogla prevariti, naročito ukoliko je lisica u vašem snu bila besna.

Sanjati da hranite ili mazite lisicu: Ako ste sanjali kako hranite ili mazite lisicu, to je znak da treba da bude oprezni jer postoji osoba koja vam se predstavlja kao lažni prijatelj. Ta osoba je previše slatkorečiva, ali zapravo je jako lukava i neiskrena i jedino što želi jeste da izvuče neku korist od vas.

Sanjati da ne uspevate da uhvatite lisicu: Ukoliko ste sanjali da nikako ne uspevate da uhvatite lisicu, to je znak da će vam osoba kojoj se udvarate dati lažnu nadu ali na kraju neće hteti ništa sa vama.

Sanjati da ste uhvatili lisicu: Ako se sanjali da ste uhvatili lisicu, to je znak da vas u narednom periodu očekuje uspeh na poslovnom planu. Vaša finansijska situacija biće znatno bolja, a vi zadovoljniji sobom.

Sanjati da ste oterali ili ubili lisicu: Ako ste u snu oterali ili ubili lisicu, to je znak da ćete uspeti da otkrijete koja osoba ima loše namere prema vama i na vreme ćete uspeti da je eliminišete iz svog života.

Sanjati bundu od lisice: Ako ste sanjali bundu od lisice, to je znak da vas očekuju problemi sa nekim sebičnim i lažljivim ljudima koji se nalaze u vašem okruženju.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.