Sanovnik leteti – šta znači sanjati letenje, da letiš

Snovi o letenju su dosta česti i uglavnom simbolišu našu potrebu da se oslobodimo nekih  stega i ograničenja i da uspostavimo kontrolu nad nekim aspektom svoga života. Nekada ovi snovi mogu biti i jako zastrašujući. Ipak, letenje u snu ne treba da vas plaši, a u nastavku možete videti simboliku koju ovakvi snovi nose sa sobom. Pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna, kako biste mogli što bolje da ga protumačite.

Šta znači sanjati letenje?

Sanjati da letite nisko: Ako ste sanjali da uspevate da letite tik iznad zemlje ili na nekoj srednjoj visini, to je znak da ćete sa lakoćom ostvariti svoje ciljeve u narednom periodu. Ovaj san može da bude predznak i za neku bolest koju ćete ipak uspeti da prebrodite.

Sanjati da težite ka velikim visinama: Ukoliko ste sanjali kako pokušavate da dospete do velikih visina, to znači da su vaše ambicije i ciljevi mnogo veći od vaših realnih mogućnosti. Trebalo bi malo da se preispitate i da postavite sebi neke dostižnije ciljeve.

Sanjati da uživate u letenju: Ako ste sanjali kako uživate dok letite, to je znak da ste puni samopouzdanja i da tačno znate šta želite u svom životu. Ništa ne može da vam naruši unutrašnji mir i sigurnost, a moguće je i da smatrate da ste na višem nivou od ostalih ljudi u okruženju.

Sanjati da vidite sunce dok letite: Ako ste sanjali da ste za vreme letenja videli sunce, to znači da ćete se plašiti da li ćete uspeti da uspešno završite sve poslove, ali ubrzo ćete shvatiti da nije bilo potrebe da se toliko brinete.

Sanjati da letite kroz maglu i oblake: Ukoliko ste sanjali kako letite kroz oblake i maglu, odnosno ako vam je letenje otežano, ili ako bezuspešno pokušavate da letite, to je znak da vas konstantno sputavaju neka ograničenja i prepreke na vašem putu.

Sanjati da letite iznad mutne vode: Ako ste sanjali kako letite iznad mutne vode, to znači da treba da budete oprezni i da o svojim privatnim poslovima ne pričate previše. Postoji osoba u vašem okruženju koje treba da se pričuvate.

Sanjati da padate usred leta: Ukoliko ste sanjali kako padate dok letite, to ukazuje na vaš strah od neuspeha i od gubitka kontrole.

Sanjati da imate crna krila: Ukoliko ste sanjali kako letite uz pomoć crnih krila, to je loš znak i ukazuje na to da će vas neko mnogo razočarati i povrediti.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.