Sanovnik kuća – šta znači sanjati kuću

Kuća u snovima uglavnom simboliše vaše psihičko stanje i način na koji vidite trenutnu situaciju u kojoj se nalazite. Značenje snova o kući zavisi od načina na koji vidite kuću, da li je kuća vaša ili tuđa, ali i od mnoštva drugih detalja. Nešto više o simbolici koju može imati kuća u snovima pogledajte u nastavku teksta.

Šta znači sanjati kuću?

Sanjati urednu i lepu kuću: Ako ste sanjali kuću koja je lepa i uredna, to je znak da se odlično osećate i da ste zadovoljni sobom i svojim životom. Ne postoji ništa što bi moglo da vam naruši mir i sreću.

Sanjati neurednu i zapuštenu kuću: Ako ste u snu videli neurednu ili zapuštenu kuću, to znači da se psihički nalazite u velikom haosu i da nemate kontrolu nad trenutnom situacijom. Konstantno ste pod stresom i ne znate kako da izađete iz loše situacije u kojoj se nalazite.

Sanjati praznu kuću: Prazna kuća u snu ukazuje na to da se vi na javi osećate jako usamljeno i da niste emotivno ispunjeni. Vi čeznete za tim da upoznate neku osobu koja će uneti radost i toplinu u vaš život.

Sanjati kuću punu ljudi: Ako je kuća u vašem snu puna ljudi, to znači da osećate da vas okolina previše pritiska i da nikako nemate vremena za sebe.

Sanjati da čistite kuću: Ukoliko ste u snu čistili svoju kuću, taj san znači da želite da se oslobodite svih loših misli koje vas muče.

Sanjati da je vaša kuća obijena: Ako ste sanjali da je neko obio vašu kuću, to znači da ste povređeni i razočarani od strane nekih bliskih ljudi i da ste nezadovoljni trenutnom situacijom.

Sanjati da je vaša kuća poplavljena: Ako ste sanjali da je u vašoj kući poplava, to znači da vas sve više obuzimaju emocije prema nekome ili nečemu.

Sanjati novu kuću: Ukoliko ste u snu videli novu kuću, to je znak da ste spremni da započnete novu etapu u vašem životu i da ste postali emotivno zreli.

Sanjati napuštenu kuću: Ukoliko ste sanjali neku napuštenu kuću, to znači da ste spremni da ostavite prošlost iza sebe i da krenete napred.

Sanjati da ste u nekoj nepoznatoj kući: Ukoliko sanjate da se nalazite u nekoj nepoznatoj kući, to je znak da u sebi krijete određene emocije i strahove sa kojima još uvek ne smete da se suočite. Potiskujete određene aspekte svoje ličnosti i plašite se da se suočite sa samim sobom.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.