Sanovnik haljina – šta znači sanjati haljinu

Snovi o haljini odnose se uglavnom na žensko viđenje stvari i uopšte na ženstvenost. Osim toga, haljina u snovima može biti simbol prikrivanja određenih aspekata vaše ličnosti. Kako biste pravilno protumačili ovakve snove, obratite pažnju na boju haljine i na način na koji ste sanjali haljinu. Pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna. U nastavku možete pročitati nešto više o simbolici koju haljina može imati u snovima.

Šta znači sanjati haljinu?

Sanjati da ste obukli haljinu: Ako ženska osoba sanja da je obukla haljinu, onda taj san znači da ta osoba ima potrebu da prikrije neki aspekt svoje ličnosti i neke stvari o sebi. Ta žena svoje tajne ne govori nikome, a dužina haljine u snu ukazuje na to da li je u pitanju velika ili mala tajna. Međutim, ako se desi da muškarac sanja da je obukao haljinu, onda to znači da taj muškarac nije siguran u sebe i da drugi raspravljaju o njegovoj seksualnosti.

Sanjati belu haljinu: Ukoliko ste sanjali kako nosite belu haljinu, to je znak da želite pred drugima da se prikažete u najboljem svetlu.

Sanjati crnu haljinu: Ako ste u snu nosili crnu haljinu, to nije dobar znak. Ovaj san simboliše smrt. Moguće je da se vi lično osećate jako loše i da vas obuzimaju misli o prolaznosti života i o smrti. Moguće je i da ćete uskoro čuti vesti o smrti neke vama drage osobe.

Sanjati crvenu haljinu: Ukoliko ste sanjali crvenu haljinu, to je znak da ćete u narednom periodu upoznati jako zanimljivu osobu.

Sanjati plavu haljinu: Plava haljina u snu ukazuje na to da ćete u narednom periodu biti dosta uznemireni oko nečega.

Sanjati zelenu haljinu: Zelena haljina u snu ukazuje na to da bi trebalo da budete diskretniji i da razmislite dobro pre nego što nešto kažete ili uradite.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.