SANIJU ZBOG SLAĐE PRETILI UBISTVOM: Zvezde devedesetih ZARATILE na KRV i NOŽ

Šok!

Sani i Natalija Ibrahimov akruelni učesnici „Zadruge“ prekinuli su druženje i kontakt sa Slađom Delibašić, jer su zbog nje, navodno, Saniju kriminalci pretili ubistvom.

Nekadašnji prjatelji, čije poznanstvo datira još iz devedesetih, kada su zajedno igrali u Đogani fantastiku, završilo se na vrlo ružan našin, o čemu nijedna strana ne želi da priča u javnosti. Bračni par iz straha za sopstveni život ne sme da spominje Delibašićevu u medijima, što je Natalija jednom prilikom i napomenula tvrdeći da su ih zvali kriminalci i rekli da će ubiti Sanija ako priđe Slađi.

Sa druge strane, Slađa odbija da komentariše njih dvoje, tvrdeći da im je to besplatna reklama.

Šta se zapravo desilo i ko je kome pretio otkrio je Ivan Gavrilović.

– Slađa je najbolja osoba na estradi, to vam garantujem. U toj priči ona je jedina prevarena, a evo i kako. Pre nekoliko godina, Slađu su zvali iz Švajcarske da nastupa tamo, pa je ona pitala vlasnika kluba da li sa njom mogu da pođu Sani i Natalija, jer tada uopšte isu imali tezge. Želela je da im pomogne, kao prijatelj. Tako su njih troje otišli zajedno, Sani je vozio auto. U Švajcarsku su došli ranije, smestili se u hotel, u kome su Natalija i Sani upoznali nekog našeg čoveka, koji ih je pozvao da to veče pevaju u njegovom klubu. Oni su prihvatili, ali su otišli krišom, da Slađa ne zna, nisu hteli da je pozovu da peva sa njima – priča Gavrilović i dodaje da je Delibašićeva za tu prevaru saznala sutradan.

– Slađa je to čula, ali nije htela da im pominje dok nisu završili taj zajednički nastup. Kad su krenuli kući, negde na auto-putu u Mađarskoj, ona im je spomenula da zna za njihov nastup i pitala ih čemu takvo ponašanje. Ako je ona njih dovela da rade zajedno, zašto se kriju od nje. Tu joj je Sani rekao da „Svako treba da se bori za sebe“ zbog čega je i nastala svađa, a Sani ju je izbacio iz kola na sred auto-puta. Ona je morala da zove nekoga da dođe po nju. Ma haos, priča Gavrilović i dodaje da misli da je Natalija izmislila čitavu priču oko toga da je Saniju prećeno smrću.

Delibašićeva je potvrdila da ne razgovara sa Natalijom i Sanijem, ali tvrdi da im nikada nije pretila smrću, piše Kurir.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.