SANDRU AFRIKU DEČKO VARA SA DRAGANOM MITAR?! Tajno se SMUVALI u Budvi?! Postaje sve OZBILJNIJE!

Opet ljubavnica?!

Pevačicu Sandru Afriku navodno vara dečko sa bivšom učesnicom „Zadruge 2“ Draganom Mitar!

Naime, otkako je Sandrin dugogodišnji partner i menadžer Aleksandar Moskovljević poznatiji kao Mikiša sreo Draganu u jednoj budvanskoj diskoteci, nije prestao da misli o njoj, pa je čak kontaktirao sa Draganinim prijateljima da ih povežu!

– Dragana je otišla u Budvu da se odmori od pakla koji je proživela u poslednje vreme sa još zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem, a društvo joj je pravila prijateljica i bivša zadrugarka Olja Bajrami. Kako su objavile da se nalaze u Budvi, krenuli su pozivi i poruke sa raznih strana. U njima je prednjačio Bora Santana, koji je dao sve od sebe da Mikišu i Draganu upozna – kaže izvor.

– Mitrova je prihvatila Borin poziv i otišla na druženje sa Oljom i ostalim zadrugarima kod Mikiše. Sevale su varnice na sve strane između njih dvoje. Sve vreme su se ponašali kao da nikoga nije bilo tu. Pričali su kao da se odavno poznaju. Brzo su se skontali i odmah se videlo da je to ljubav na prvi pogled.

Dragana i Mikiša su se navodno sastali još nekoliko puta dok su oboje boravili u Budvi, gde su se i tajno smuvali.

– Mikiša svakodnevno obasipa Draganu komplimentima i njihov odnos postaje sve ozbiljniji. Mitrovoj prija njegova pažnja i vidi se da se baš zaljubila – kaže izvor.

Dragana je priznala da uživa u zagrljaju pravog muškarca, ali nije želela da mu otkriva ime.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.