SAMA ĆE PODIZATI DETE BEZ ZOLE? Nakon reči Miloša Bojanića, Miljana Kulić donela odluku!

Savet koji će pamtiti!

Pevač Miloš Bojanić je na iznenađenje svih zadrugara ove noći ušao u Belu kuću i svojim pojavljivanjem napravio pravu pometnju među svojim rijaliti suparnicima. Bojanić je rešio da se skloni od Lepog Miće i Saške Karan i udeli neki koristan savet Miljani Kulić.

– Tebe znam, ti si dama. Ti umeš izuzetno da budeš duhovita, ali nemoj da budeš Lepi Mića i Saška Karan – savetovao je Bojanić Kulićevu.

Budući da je Miljana preokupirana ocem svoga deteta Lazarom Čolićem Zolom, ona je upitala pevača kako on gleda na sve to.

– Ti si trudna sa čovekom koji te četiri meseca blokirao. Ti nemoj pitati ni mene ni kuma, ti moraš mozak uključiti. Tebi je srce ispred mozga. Ti si sada majka, to nije mala stvar. Da li ti treba da budeš sa Zolom, to ne treba da nas pitaš – pričao je Miloš.

– Da li on mene voli – upitala je Miljana Bojanića.

– Ti ako se to pitaš ili nešto nije u redu sa tobom ili te ne voli – rekao joj je Bojanić, sa kojim su bili saglasni svi prisutni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.