Sale Tru

Sale Tru je prvobitno bio u grupi zvanoj S3T sa producentom Zelenim koja se raspala zbog loše produkcije, opreme… Posle par godina se odjednom opet sastaju i prave pesmu U Kraju i od tada kreće nova era G Funka, ni sami nisu slutili da će tako dobro biti dočekani od strane publike i onda se pridružuju Saletu Tru-u i Zelenom Zuba i Anke koji prave bitove za pesme Tralalala, Ic Ol Gud Bejbe, Bejbe, Znam, Anđeli i Demoni, Zeldyland itd. i postaju deo sastava koji nastoji da vrati G Funk na ove prostore i uspevaju u tome.

Veliku pomoć u tome su pružili Marlon Brutal, Sick Touch i Bosko Ćirković (Škabo Maestro). Marlon Brutal tako što je otvorio mnoga vrata, Boško tako što je podržao taj zvuk i pomogao u širenju istog i grupa Sick Touch tako što je podržala taj zvuk, širila isti i tako što je podsticala na dalji rad, pogotovo Cobran koji je i na prvoj pesmi koja je izašla (U Kraju).

Sad kad je već prošlo neko vreme, Saletu Tru-u je utabana staza u našoj rep sceni, sarađivao je sa mnogima kao što su THFC, sada su Zuba i Sale Tru momci koji predstavljaju Nbg Funk i sada je se očekuje njihov povratak, to jest, album prvenac.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.