SA NJIMA NEMA UZBUĐENJA: Seks sa ova tri horoskopska znaka je PRAVA KATASTROFA

Kada je seks u pitanju postoji previše ukusa i senzibiliteta. U seksu dvoje ljudi dele intimu, simpatije i zato obe strane treba podjednako da uživaju. Međutim, zvezde nam otkrivaju koja tri znaka su najgora u seksu.

BLIZANCI

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu, mnogi pripadnici ovog znaka zapravo umeju da koriste i mozak za vreme seksa, što ne može da odmogne. Ali mnogi muški Blizanci imaju identično ponašanje kao lik koga Bata Živojinović (takođe pripadnik znaka) glumi u filmu “U raljama života”, sa čuvenom izjavom ”Sad ću da te ka*am”, a od toga ništa.

Sa njima je seks “u cugu” i za čas. Dva minuta, a ne dva sata. Istinski bezgranična sebičnost mnogih pripadnika ovog znaka se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu.

STRELAC

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelac je avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv-tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja.

Dakle, nikakvi seksualni odnosi ovde proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim i konvencionalnim jakim završetkom. Kada im to nije po volji, Strelčevi gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vreme samog seksa, osim ako im platite da ostanu još malo.

RIBE

Mnogi astrolozi odbijaju da nabrajaju kao ovaj (inače jako emotivno dubok, senzualan i seksualan) znak da greši i pravi propast u ljubavi, a u seksu pogotovo. Nisu nimalo dubiozni, ali i kada se užive u seks, to bude više mazohizam na granici neuživanja.

Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna. Sadistički prizivaju sadizam jer su u suštini mazohisti. Podbacivanje u seksu im je kao i u mnogim drugim stvarima-viktimizam. To je znak koji najviše uživa,ali i pati u “seksu sa emocijama” i to važi za oba pola.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.