RUSTIČNA KUĆA U ČILEU SA POGLEDOM NA JEZERO I VULKAN

Predstavljamo vam danas jedno izvanredno arhitektonsko zdanje koje se nalazi na predivnoj lokaciji.

Smeštena na obali jezera Rupanco, u Čileu ova rustična kuća se može pohvaliti izvanrednim pogledima na svoj okoliš. Smeštena na najvišoj tački lokaliteta, ona uživa u prelepom pogledu na jezero i vulkane u daljini. Samo ovo je dovoljno za stvaranje opuštajućeg i egzotičnog ambijenta.

Arhitekta Lucas Maino Fernandez je zaslužan za projektovanje ove kuće, koja se proteže na oko 340 m2. Stambeni prostor je organizovan tako da ukućanima pruža mogućnost da na najbolji mogući način iskoriste svoju okolinu, ali i da pri tom jednako uživaju u privatnosti svog doma. Kuća je orijentisana ka jugu, što je dovelo do niza arhitektonskih izazova. Tako je na primer bilo potrebno dodati veliki krovni prozor na kući koji će u nju unositi dovoljno prirodnog svetla.

Krovni prozor pripada severnom delu kuće i donosi dosta prirodne svetlosti direktno u dnevni boravak i trpezariju. Ovi prozori su veliki, sa izloženim gredama na plafonu i betonskim kaminom koji skreće pažnju na visoki plafon. U poređenju sa tim, pet spavaćih soba i njihova privatna kupatila imaju znatno niže plafone zbog kojih deluju toplije i prijatnije.

Pored udobnih zatvorenih prostora, kuća takođe poseduje i niz predivnih otvorenih prostora koji objedinjuju terase i drvene palube, kao i prostor za roštilj. Osim toga spoljašnji prostori omogućavaju prostorijama kao to su dnevna i spavaće sobe da se prošire i povežu sa svojim predivnim prirodnim okruženjem.

Može se reći da je arhitektura po pitanju ove kuće zaista odradila vrhunski posao.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.