Rođeni na međi znakova Vaga/Škorpion

Rođenima na međi se gleda Sunce, ali ovaj položaj je interesantan i za druge planete, pa ih slobodno sagledavajte u ovom svetlu, a takođe i kuće. Ovo je primenjivo, naravno i za ascedent. Hm, u ovom slučaju osoba ne zna da li je jedno ili drugo – ali svi drugi vide da harmoniju pokušava da nametne na izuzetno nesvakodnevne načine.

Vaga je sedmi znak zodijaka; Škorpion je osmi. Nakon Vaginog intelektualnog istraživanja drugih ljudi, Škorpionov je interes u otkrivanju tuđih osećanja i kako oni reaguju na svet oko njih. Škorpion je znak seksa i smrti, početka i kraja, pa oni istražuju ove ideje iz emocionalnog stajališta. Vaga/Škorpion nastoji da stvori ravnotežu i sklad između sebe i drugih kroz istraživanja i približavanje i otvaranje. Često su jako intuitivni i prodorni. Imaju potrebu da se svide drugima, ali to će ići malo teže.

Mogu biti tvrdoglavi, odbijajući i odustati kad su drugi već odavno to učinili, jer im postaje dosadno i napuštaju projekt. Vaga/Škorpioni će završiti posao baš kada niko drugi nije mislio da je to moguće. Na taj način, fiksni kvalitet Škorpiona je izražen. Kada Vaga/Škorpion rešavaju ciljeve za sebe, oni su odlučni da u tome uspeju. Oni imaju lične ciljeve i rade kako bi ostvarili svoje želje.

Rođeni na međi Vaga/Škorpioni su zavodljivi i privlačni, zapovedaju i intenzivni i odlučni u nameri. Kulturna svest i pričljiva priroda će im pomoći da sjaje u društvenim situacijama u kojima toliko uživaju. Element koji se povezuje s Vagom je vazduh. Element koji se povezuje s Škorpionom je voda.

Vaga / Škorpioni su vešti u komunikaciji i apstraktnom zaključivanju, a njihova inteligencija kombinovana je sa ličnjim interesom za druge usmerava ih ka intelektualnom istraživanju onih oko njih. Oni mogu potisnuti svoje emocije, ali ispod su pohotni i perceptivni. Vaga/Škorpion su jako motivisani za i odani, ali su često ih pogrešno videti-sagledati jer su u suštini diktatorski nastrojeni i sarkastični. Imaju uvek neki skriveni motiv, pa mogu biti oholi, ali to čine na suptilan, skriven ili manipulativni način. U vezi ovih tema su neprikosnoveni u Zodijaku.

Vaga/ Škorpion su mistične i pronicljive osobe, i šteta ako nisu u nauci. To je kombinacija koja ih čini vrlo svesnim šta se događa oko njih jer mogu dubinski da sagledaju pojave . Oprezni su, ali njihova strastvena priroda može ih dovesti u nezgodne situacije ili prisile. U svoje slobodno vreme imaju tendenciju da na određeni način lenstvuju. Međutim, to je jedva primetno, jer oni uživati i jedva čekaju teške izazove i istraživanja. Taj izazov je kod njih koliko primaran toliko i briljantan, i u tom smislu ne priznaju svoju neprikosnovenost i ne očekuju ništa manje od najboljeg. Imaju poseban afinitet za aktivnosti koje će im omogućiti da su često u prirodi.

U ljubavnim odnosima, Vaga je zaigrana, romantična i odana. Velika snaga kombinacije Vaga/ Škorpion je u njihovom nagonu za mir i harmoniju i njihovu odlučnost da se stvari isteraju do kraja. Presing koji oni mogu vršiti je neviđen u zodijaku, kao i prilaz objektu opserviranja s velikom strašću. Manje greše od pojedinačnih znakova ali su jedan od najmoćnijih kombinacija znakova koje zodijak čini.

Na ljubavnom planu, spremni su na sve. Daće škorpionski sve, trpeće sve, ali u većini slučajeva neće dobiti što je očekivala (vaga). Moraće da seče i da prođe škorpionski.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.