ROĐENI DA BUDU NAJBOLJI: Ovim znakovima Horoskopa posao je važniji od porodice

Ovnovi su takmičarskog duha i drugo mesto im je neprihvatljivo, dok Bikovi imaju sve osobine presudne za uspešnu karijeru, ali ne i uspešan brak. Lavovi su pak rođeni vođe.

1. Ovan
Od Ovna kao da se očekuje da će biti jedan od onih koji čitav život uspešno grade karijeru, nižući uspeh za uspehom. U poređenju sa porodičnim životom, izazovi koji predstavljaju penjanje na skali uspeha ga previše privlače da bi karijeru stavio na drugo mesto u životu.

Inače izrazito takmičarskog duha, uporni, tvrdoglavi i sposobni, Ovnovima je drugo mesto apsolutno neprihvatljivo. A zajedno sa temperamentom koji ih krasi, teško da će se odlučiti na neki posao s kojim će samo plaćati račune i porodični život, piše Your Tango.

Poznati Ovnovi su Kofi Anan i Hju Hefne.

2. Bik
Bik je zemaljski znak kojeg vodi želja za materijalnim bogatstvom i uživanju. On se oslanja na svoj osećaj odgovornosti i stabilnosti da bi postigao većini nedostižne ciljeve.

Bikovi su tvrdoglavi, snažni i beskompromisni, imaju sve osobine presudne za uspešnu karijeru, ali ne i uspešan brak.

Poznati Bikovi su Vilijam Šekspir, Mark Zukerberg, Karl Marks.

3. Lav
Vatreni Lav, kralj džungle, vladar horoskopa sa suncem iza sebe, vrlo je samopouzdan, rođeni vođa stvoren za velike izazove, i kao takvom, teško ga možete zamisliti kako živi mirnim porodičnim životom.

Uvek u centru pažnje, Lavovi će se teško uskladiti sa porodičnim životom, koji je sve samo ne glamurozan. On traži izazov, a uradiće što god treba kako bi uspeo postići svoje ciljeve. Ako to nije karakteristika dobrog radnika, kao i vođe, šta je onda?

Poznati Lavovi su Endi Vorhol, Nil Armstrong, Kristofer Nolan.

4. Devica
Ovaj zemaljski znak je poznat i kao najveći pomagač od svih znakova. Na nju se uvek svi mogu osloniti, a imaju i jaku poslovnu etiku te su prirodno je nadarene za organizaciju, pa je logično zaključiti da je Devica stvorena za karijeru u organizaciji velikih poslovanja i u radu s ljudima.

Kod Device “đavo je u detaljima” i ima snagu i volju provesti koliko god vremena treba kako bi svoj posao uradila savršeno. Karakteristika koja Devicu uvek gura u prvi plan je da se na nju svi mogu osloniti.

Poznate Device su Voren Bafet, Stiven King, Meri Šeli.

5. Strelac
Strelci maju jako dobre komunikacione veštine, usmereni su i uporni pa se ne obaziru na sitnice zbog kojih bi mogli skrenuti sa cilja.

U prilog im ide i činjenica da su spremni na rizik ako smatraju da ga cilj opravdava. Imaju velike snove i često su preduzetnici koji svoj san grade od nule.

Poznati Strelci su Vinston Čerčil, Pol Geti, Stiven Spilberg.

6. Vodolija
Vodolija je znak koji će najverovatnije rešavati svetske probleme, istovremeno se boreći protiv društvene nepravde – što ima smisla jer Vodolija krasi vazdušni element.

Kao duboki mislioci Horoskopa, Vodolije imaju tendenciju da koriste svoje kvalitete za humanitarne i naučne napretke. Oni su znak uz koji se veže najviše inovacija, naučnih otkrića i izuma.

Neki od poznatijih Vodolija su naučnici Čarls Darvin, Galileo i Tomas Edison.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.