Rodjendanske čestitke za najbolju drugaricu

Izaberite najlepšu čestitku za svoju drugaricu

Rođendanske čestitke za najbolju drugaricu se biraju sa posebnom pažnjom.

Ipak, to je jedna od vaših najdražih ličnosti, osoba koja zna stvari koje niko o vama ne zna. Prepozna kada ste tužni, srećni, zabrinuti. Dovoljno je samo da se pogledate i već čitate misli jedna drugoj.

Zato se drugarici ne čestita samo sa ,,Srećan rođendan”, već se smišlja posebna poruka kojom ćete je dirnuti. Ako nemate inspirajicu, možda sledeće poruke mogu da pomognu.

Šaljive i smešne čestitke
Smeha nikad dosta, pa zašto se ne biste našalili sa svojom drugaricom, nekom otkačenom porukom:
Gledaj ti si meni ekstra drugarica, ali sada moram nešto da ti priznam, veoma mi je teško, al moraš da znaš šta govore iza tvojih leđa… VAU KAKVA GUZA… Srećan rođendan!
Želim ti puno zdravlja i sreće, a sve ostalo imaš kod Kineza. Srećan rođendan!!!
Vetar duva šljive opadaju, prasad ih jedu da ne propadaju, a meni se tvoje oči dopadaju, iako su kao farovi od Fiće, ti si meni najdraže biće. Srećan rođendan LUTKO …
SREĆAN ROĐENDAN! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
Zamisli sve stvari koje bi volela da ti se dogode i pretpostavi da sam ti ih ja poželela. Srećan rođus!
Neka ti ovaj rođendan bude kao iz snova. Neka ti se evri množe, a muški na tebe lože. Želim ti vilu na Tari, auto Ferari, krpice iz Pariza i karticu Viza punu deviza. Imala uvek povod za dobar provod.
Smej se dok još imaš sve zube. SREĆAN ROĐENDAN…

Školskim drugaricama pošaljite nešto ozbiljniju čestitku
Ukoliko su vam drugarice malo ozbiljnije i nemaju baš ovakav smisao za humor, postoji još puno poruka kojima im možete čestitati rođendan.

Na ovaj način je lepo da čestitate rođendan i školskim drugaricama sa kojima niste toliko bliske da bi im slale šaljive poruke, a opet su vam drage i hoćete da im stavite do znanja da niste zaboravili na njihov rođendan, bez obzira na to što se niste videli još od osnovne.

Evo par ozbiljnijih a opet, lepih poruka:

Hvala ti što si tu, hvala za ovo divno prijateljstvo, hvala ti za reč što suze briše, takva se drugarica ne rađa više! Srećan rodjendan!
Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Srećan rodjendan!
Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis, i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rodjendan!
Jedna munja ne znači ništa na nebu u kojem su urezane godine, snovi i druženja, jer ljubavi dolaze, bivaju i gube se, a prijatelii traju kao i večnost… Srećan rodjendan!
Nemoj nikad plakati ti si prekrasno biće, svaka tvoja suza i mene će taći, svaki tvoj tužan pogled i mene zaboli tvoja te drugarica najviše voli! Srećan rodjendan!
Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! CMOK.
Želim da kod tebe tuga nikad ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa, da ti sa ostvare sve želje i da nikad ne zaboraviš svoje prijatelje. SREĆAN ROĐENDAN DRUGARICE ….

Naravno, ove poruke možete poslati sms-om, mejlom, Viberom ili Skajpom, ali svakako je najlepše napisati čestitku i priložiti je uz poklon. Ako je u pitanju kraća poruka, simpatično je napisati tekst na torti. Danas se lako može odštampati tekst i na majicama, jastučetu, čak i na plišanim igračkama. Šolja sa vašom slikom i nekom od priloženih poruka je jako lep i originalan poklon.

Ali najbitniji je način na koji se nešto daruje, kao i pažnja koju ovom prilikom poklanjate svojoj drugarici, tako da je izbor teksta za čestitku najmanji problem.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.