RITUAL KOJI DONOSI SREĆU, MIR I BLAGOSTANJE U VAŠ DOM Uradite ovo do kraja nedelje i snovi koje ste zamislili postaće lako ostvarivi!

Užurbana svakodnevica, prepuna obaveza, problema i izazova, često nam ostavlja malo vremena da se posvetimo sebi i važnim planovima, piše Lovesensa.

Predstavljamo vam zanimljiv i koristan ritual koji treba obavljati svake nedelje kako biste privukli mir, blagostanje, obilje i radost.

Ovaj ritual se sastoji iz 7 segmenata:

Stvorite svoje posebno mesto

Izaberite mesto u kući u kojem ćete se osećati što opuštenije i prijatnije. Učinite ovo mesto svojim ličnim prostorom.

Dom je sveti prostor

Ne zatrpavajte dom raznim otpadom i bespotrebnim stvarima. Oslobođen prostor omogućava da slobodno dišete. Što je prostor čistiji i otvoreniji, to je viša kosmička energija u sobi. Za čišćenje životnog prostora mogu se koristiti esencijalna ulja.

Govorite istinu

Reči koje izlaze iz vaših usta uvek treba da budu ispunjene svetlošću i ljubavlju, a ne strahom. To znači živeti kroz osećaj.

Tri zadatka tri nedelje

Zapišite tri zadatka koja želite da obavite sledeće nedelje. Ovo nemojte da shvatite kao običan trik, već kao izazov koji može pomoći da ostvarite velike želje u budućnosti.

Razgovarajte sa sobom

Postavite sebi nekoliko pitanja, na primer: U kojoj ste trenutno fazi svog života? Da li ste u stanju da preuzmete punu odgovornost za svoja dela? Ili prebacujete krivicu na druge, potpuno ne analizirajući napravljene greške?

Izračunajte prihode i rashode

Odvojite vreme za analizu vašeg finansijskog stanja. Koliko zarađujete, koliko trošite, koliko ulažete u to da postanete osoba koja želite da budete… Takva nedeljna analiza će, između ostalog, pomoći da se izbegnu finansijski gubici i dugovi.

Recite sebi: „Volim te.“

Osetite to iskreno. Samoprihvatanje je glavni uslov za uspešan životni put

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.