Repera rastu u zatvoru provociraju pjesmama Ane Nikolić

Reperu Stefanu Đuriću Rasti (30) određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovine opojnim drogama, a kako navode mediji, Rasta je glavna je tema u Centralnom zatvoru.

Iako je Rasta jedan od najpopularnijih muzičara, zatvorenici ga navdno nisu prihvatili i predmet je zbijanja šala, piše „Kurir“. Tokom dnevnih šetnji u dvorištu zatvorske jedinice navodi se da mu dobacuju: „Du**j ga, Risto“, „Gde su ti naduvani redovi“ i navodno mu pjevaju pjesme njegove bivše žene Ane Nikolić.

Rastin neimenovani prijatelj koji je navodno upoznat sa situacijom ističe da reper ne odgovara na provokacije i ne obazire se na iste, ali da mu nimalo nije svejedno bog situacije u kojoj se našao.

„Rastina majka je bila sa advokatom u poseti sinu u zatvoru. Donela mu je garderobu i sve što mu je potrebno za ličnu higijenu. Ženi uopšte nije bilo prijatno kad ga je videla u tom okruženju. To mu nije pokazala da se on ne bi osetio loše, ali tek joj je bilo teško kad je čula šta sve njen mezimac sluša i trpi u zatvoru“, rekao je Rastin prijatelj za pomenuti list.

„Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopšte nije prihvaćen. Pojedinci se šale na njegov račun, ismevaju ga i on sve to trpi u sebi“, ispričao je izvor.

Podsjetimo, Rasta je priveden 2. oktobra u Beogradu i tom prilikom mu je pronađena marihuana, a nakon pretresa reperovog stana policija je pronašla još oko 800 grama ove droge.

Rastu Više javno tužilaštvo tereti za krivično djelo trgovine opojnim drogama, a na saslušanju negirao krivično djelo i u odbrani je rekao da je marihuanu držao zarad ličnog korišćenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.