Razlozi zbog kojih se žene odlučuju Dase Razvedu

Prevara u braku nije prvo zbog čega žene ostavljaju svoje partnere, pokazalo je istraživanje onlajn servisa za upoznavanje „NextLove“, već se u prva dva razloga, uz preljubu, navode i različiti ciljevi partnera i neprestane svađe. Ovaj servis napravio je spisak 10 razloga zbog kojih se žene odlučuju na razvod.

Ovaj servis je, podstaknut velikim brojem razvoda, odlučio da istraži koji su to razlozi zbog kojih žene odluče da napuste svog partnera. Na svojoj internet stranici anketirali su 43.000 žena o razlozima zbog kojih su svojim partnerima rekle zbogom.

„Nevera se ponekad čak pokaže kao dobro sredstvo za spašavanje braka, ali puno češće je razlog njegovog raspada“, rekao je izvršni direktor servisa Sigurd Vedal.

Anketa je pokazala da je 29.2 odsto žena kao razlog za razvod braka navelo preljubu, a Vedal napominje da nedostatak zajedničkih životnih interesa partnera, koji je najčešći uzrok raspada braka, može da bude i povod za prevaru.

Svađe, prepirke i rasprave našle su se na trećem mestu najčešćih razloga propasti brakova, a navelo ih je čak 10.9% anketiranih.

Prema anketi četvrto mesto zauzima nedostatak intimnosti s muževima. Kako se navodi, većina njih želi aktivan seksualni život i ako ga ne dobije u svojoj spavaćoj sobi, potražiće ga negde drugde, što vodi brak u propast.

„Nedostatak intimnosti može da uništi brak, a kao rezultat toga, bračni partneri vode odvojene živote“, objašnjava Vendal i otkriva da se veliki broj muškaraca i žena prijavljuje na njihov servis upravo zbog ovakve situacije u braku.

Mentalna bolest peti je uzrok raspada brakova, a što je navelo 5.6 odsto anketiranih. Život sa partnerom kojem je narušeno mentalno zdravlje veoma je izazovan i uprkos ogromnim naporima uloženim u spas braka, on se vrlo često raspada.

Na šestom mestu je loše ponašanje partnera, što je u anketi odgovorilo pet odsto žena. Ovim odgovorom obuhvaćeno je neprihvatljivo fizičko, al i emocionalno ponašanje, kao i u upravljanje finansijama.

Dosadu kao ubicu odnosa navelo je njih 4.2 odsto, dok se iza nje, na osmom mestu nalazi znatno ozbiljniji problem – fizičko zlostavljanje.

Na poslednja dva mesta našli su se problemi u kući i s novcem.

Vendal smatra da rezultati ankete prilično dobro oslikavaju najčešće razloge zbog kojih žene odustaju od braka i traže razvod i napominje da je dobra stvar u svemu što su nakon njegovog raspada spremne da ljubavi pruže drugu šansu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

Pročitaj →

koristi od krize srednjih godina kod žena

Pročitaj →

Zdravlje Emocionalno važno je kao i fizičko

Pročitaj →

Ove pantalone su apsolutni hit

Pročitaj →

Roditelji postoji zlatno vreme za seks ono je idealno u ovo doba

Pročitaj →

Ovo je Pravilan način za uklanjanje maskare

Pročitaj →

MORATE IH IMATI Udobni jesenji komadi koji su uvek u trendu!

Pročitaj →

Biljkama protiv gripa i virusnih prehlada

Pročitaj →

Ovo su stvari koje sigurno ne želite u svom domu

Pročitaj →

Ovo su Grickalice koje snižavaju holesterol i šećer u krvi

Pročitaj →

Musaka Sočna s mljevenim mesom

Pročitaj →

Sultan je pao! NA KORAK DO POLJUPCA

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.