RAT DRAGOJEVIĆA DOŠAO DO USIJANJA?! Nazvala ga je SMEĆEM, pa se oglasio David i OPLEO po Dalili?!

Pukao mu je film?!

Prethodne večeri, tokom emisije „Pitanja novinara“ desila se neočekivana situacija. Naime, Dalila Dragojević komentarisala je odnos Jelene Pešić i Filipa Đukića, i tom prilikom istakla da među njima postoje simpatije, kao i to da je njihov odnos nalik onome što su imali Ana Korać i David Dragojević.

– Isto ovako je počela i ljubavna priča između mog devera i Ane Korać. Ana je isto uzela kačket od Davida. Smatram da se Jeleni Filip i te kako dopada. Ovo se sve desilo zbog Filipa, a ne zbog nekih varnica između Ivane i nje. Mislim da su to tako perfidne fore, kao što su bile i prošle godine – pričala je Dalila Dragojević.

Njena izjava je veoma razbesnela njenog devera, koji se oglašavao tokom noći na Instagramu, što je ona saznala, te rekla da David pokušava da ispadne žrtva u odnosu koji su imali Dejan i on. Zbog svega što je izrečeno tokom noći, David je otvorio dušu i rekao sve što misli o ovoj situaciji.

– Nikada ništa loše nisam rekao za Dalilu i Dejana. Postoji intervju koji sam dao, ali sve najlepše za Dejana i našu porodicu, koliko puta sam samo komentarisao njihovo učešće u rijalitiju, da se drže, da su super, samo malo više da se zezaju, da ne budu namćori, ništa više. Čak i kad budu pitanja u vezi moje mame i njih, ja prebacim kanal, ne mogu to da slušam i nikada se nisam oglasio… Ana zna da nisam spavao celu noć kada ga je Janjuš pljunuo, tu sam poludeo. Takođe, kada je Iva rekla da Dejan nije muškarac, to su stvari gde sam reagovao i što su me pogađale, ne volim kad ga neko dira i slično! Ja njega volim najviše na svetu, ali koliko puta oni bespotrebno ubace Anu i mene u neku priču, tipa svađe Ive i Tare, Dejan se ubacuje i to poredi sa Anom, i tako je bilo dosta puta. Nema potrebe kao moj brat da on to komentariše, a posebno što se njega to ne tiče. Isto kada je Dalila govorila da mi nismo isti, da sam ja „smeće malo“ (iako je rekla u šali), ja znam kako bi oni reagovali da sam ja tako nešto slično rekao. Ali to nije ništa loše, nego što oni konstantno porede neke priče sa nama, a oni nemaju potrebe to da rade… Niti se oglašavam niti sam komentarisao njihovo komentarisanje naše mame i slično. Ovo je prvi put da kažem, ali ništa strašno da bi oni govorili da ja radim nešto zbog marketinga i slično, ja Dejana volim najviše na svetu i želim mu sve najbolje, ali samo u neke bespotrebne priče ne treba da mešaju Anu i mene i da nas porede… Ja sam samo ponovio ono što je rekla za Anu i ništa više – objasnio je David.

Kakav će njihov odnos nadalje biti ostaje da se vidi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.