Raskinuli Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić?

Ljubva trajala nekoliko mjeseci

Aleksandra Mladenović i sin Šabana Šaulića Mihajlo navodno su stavili tačku na vezu koja je trajala nekoliko mJeseci i prekinuli svaki kontakt.

Aleksandra Mladenović se sada navodno posvetila svojim poslovnim obavezama, baš kao i Šaulić. Njihovi prijatelji vjeruju da je ovo samo kriza, te da će se par pomiriti. O romansi pjevačice Aleksandre Mladenović i sina kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajla, javnost je saznala kada se pojavio na njenom rođendanu u junu ove godine. I dok je ubrzo njihova tajna ljubav postala javna, oni su prije nekoliko nedelja raskinuli.
–Vremenom su shvatili da im se razmišljanja i stavovi razlikuju, te su nakon nekoliko mjeseci odlučili da stave tačku na vezu. Smatrali su da je tako najbolje za oboje, da jedno vrijeme budu sami, te da vide hoće li udaljenost učiniti da se ponovo vežu ili će ipak prekinuti svaki kontakt- kaže izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.