RASKIDA VERIDBU – Darko i Marina PUCAJU?! Ovo je RAZLOG – a šta će biti sa malim Aleksejem…?

Astrolog otkriva…

Popularni folk pevač Darko Lazić prošle godine u oktobru doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu, a pre dva meseca dobio je sina Alekseja.

On je verio majku svog drugog deteta Marinu Gagić, a svabeno veselje se očekuje. Međutim, kako astrolog tvrdi, Darku najverovatnije sledi razvod i od Marine Gagić, a on neće imati sreće kada su brakovi u pitanju u narednih 15 godina.

– Darko je okrenut ozbiljnijim vezama, ne samo „šemama“ i svaku svoju partnerku želeće da oženi. Ali trajnost samog braka nažalost barem do Darkove 40-45 godine neće biti dugačka, jer mu Mars baš pored Merkura i Sunca vrlo često donosi svađe i raskide – kaže astrolog i otkriva zbog čega će Darko imati probleme u braku.

– Darko će prvenstveno zbog posla i karijere vrlo često dolaziti do problema u braku koji će ugrožavati stabilnost i trajnost istog, bilo bi dobro da partnerka nije iz iste branše kao i on, na taj način bi brak i mogao dugo da traje – kaže astrolog i otkriva šta folk pevača očekuje na poslovnom planu.

– Što se tiče narednog perioda za Darka će biti dosta naporan i težak, prepun izazova i ne baš velikih uspeha, postojaće mnogo toga što će ga usporavati i sprečavati da ostvari želje i planove vezane za nadograđivanje svoje karijere, posebno ako se bude odlučio da posluje sa strancima – priča on.
Astrolog otkriva i kada će se konačno pevaču osmehnuti sreća, te kad može da očekuje boljitak i pozitivne promene u svom, kako emotivnom, tako i poslovnom, životu.
– Od kraja marta 2020. godine za njega počinje nov pozitivan period koji će mu doneti novi društveni status i učvrstiti uzlazni pravac njegove karijere. Od tada, pa u narednih nekoliko godina od Darka možemo da očekujemo samo hitove, a i u samom privatnom životu će se takođe situacija vidno poboljšati, pa možda negde sredinom 2021. ponovo odluči da stane na „ludi kamen“ – otkriva astrolog.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.