RAFINIRANA KUĆA JEDNOG DIZAJNERA ENTERIJERA

Retko imamo mogućnost da zavirimo unutar zdanja koja su u posedu dizajnera enterijera.

I mada ovi vrsni umetnici daju deo sebe svakom projektu na kom rade, njihovi privatni domovi kao da su obmotani velom tajni. Jedna kuća nam je na dohvat ruke, a nedavno je kupljena i redizajnirana od strane dizajnera enterijera, koji ju je načinio svojim ličnim malim kraljevstvom.

Kuća je smeštena na Long Ajlandu, a datira s polovine prošlog veka. Malterisani zidovi, lanene tkanine, mermer i dekor koji je već bio u nečijem vlasništvu, osnova je ovog doma. Ovo zdanje sadrži ukupno četiri spavaće sobe i tri kupatila, i prostire se na jednom prizemnom nivou. Poseban šarm kompletnom prostoru daju drveni podovi, veliki prozori, kao i plafon prekriven snopovima užadi. Rezidencija je upotpunjena terasom, travnjakom i otvorenim bazenom.

Enterijer oživljava bleda paleta i kombinacija savremenih i starinskih detalja. Gipsani radovi su prisutni unutar kuće, čak i u kuhinji gde su svoje mesto pronašli oko kuhinjskog ostrva. Bledo zeleni kuhinjski ormarići se savršeno uklapaju u enterijer kojim dominira drvo. Barske stolice od ratana s kraja 70- tih zaokružuju sliku.

U trpezariji je sto koji datira iz 1960-th godina, u kompletu sa stolicama od oraha sa smeđim kožnim sedištima, koji deluje impresivno i daje osećaj važnosti u prostoru. Vintage nameštaj glavni je aspekt dizajna. Vitrina od oraha rađena po meri na kojoj su umetnička dela spaja trpezariju sa dnevnom sobom i čini ovaj otvoreni koncept vrlo dopadljivim.

U dnevnoj sobi se srećemo sa jednostavnom sofom i kontrastnim foteljama, čiju zlatnu sredinu zauzima sto od bledog mermernog kamena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.