Radila kao hotline devojka

Kako izgleda biti sa druge strane žice „bezobraznih“ telefona? Evo iskustva jedne devojke koja je počela da se bavi ovim poslom da bi se izvukla iz dugova.

Moj radni dan: Radila sam u „grobarskoj smeni“ (od 11 uveče do svitanja), zato što tada ima najviše posla. Stigla bih u kancelariju svake večeri, napravila sebi veliku šolju kafe… Pošto bih se udobno smestila na sofu pored telefona, odgovarala bih na pozive te večeri (nikada nisam morala da čekam dugo).

Neki pozivi bi trajali svega petnaest minuta, drugi sedam ili osam sati. Mi smo radile u smenama, ali smo bili plaćene samo za ono vreme koje smo provodile pričajući sa klijentima. Iako je naša „stanica“ bila relativno mala, imali smo pristojan broj redovnih phone sex „zavisnika“ koji su ispunjavali naše radne kartice sa vremenom.

Opis posla: Pravi trik je bio u tome da izvršimo verbalnu metamorfozu našeg tela iz prosečnog, obučenog u običan pamučni veš, u ono glatke kože sa nezasitim vlažnim željama. Igrale smo ulogu osoba koje su šaputale ne-uvek-tako-slatke besmislice kroz telefonsku žicu. Ko je to slušao, na kraju krajeva? Uglavnom muškarci čije su seksualne fantazije, frustracije, fetiš, dosada, radoznalost i usamljenost izazivali potrebu da zovu ovakve brojeve.

Usluga: Bila sam jako dobra u pričama i specijalista za zvučne efekte. Za završno poglavlje svakog poziva (orgazam), imala sam izvođenje vredno Oskara. Ponekad bi klijent zatražio da više devojaka učestvuje u složenijem scenariju. On bi nam brižno objašnjavao ono što je zvučalo kao jedna bizarna igra. „Sada Stela, želim da staviš desnu ruku tu i tu… Lidija neka radi ovo, Čelzi ono…“, pričao bi nam. Mi smo se jedva sudržavale da ne prasnemo u smeh.

Drugi put, mušterije bi nazvale phone sex, ali bi završili pričajući satima tužne detalje svojih bračnih problema – ovo je sa moja strane jedino zahtevalo povremeno saosećajno „oh“. Kada pogledam unazad, zapravo sam imala važnu socijalnu ulogu. Dajući pažnju usamljenima, ponudila sam bezbedan alternativni način da kanališu uvrnute fantazije koje bi u drugom slučaju mogle opasno da se manifestuju u realnosti. Za 60 dolara na sat, nije mi smetalo da budem nečiji zanimljivi predah od dosadne rutine kablovskih pornića.

Stresovi: U mom slučaju plata je dobra, radno vreme je fleksibilno, nema pravila o oblačenju za posao i nadređenih koji prate svaki vaš korak, ali industrija telefonskog seksa je i savršena arena za izučavanje seksualne psihologije iz prve ruke. Na žalost, kada provedete toliko vremena učestvujući u tuđim fantazijama, može da vam se desi da izgubite interesovanje za sopstveni seksualni život. Neki od mojih stalnih klijenata sa naročito uznemiravajućim fantazijama, su počeli da mi se pojavljuju u snovima – neki se pojavljuju čak i danas. Takođe sam pokupila naviku da obraćam pažnju na akustiku seksa – glasni izlivi zadovoljstva mi vraćaju u sećanje lažiranje orgazama muškarcima sa druge strane žice. Najzad, kada ljudi saznaju nešto o vašem prethodnom poslu, obično vas ocenjuju kao nemoralnu osobu. Neke žene ne dopuštaju svojim momcima/muževima da se druže sa mnom, a nekad imam problema sa osobama sa kojim izlazim. Naravno, nastavljaju da mi šalju seksualno sugestivne e-mail-ove. Pretpostavljam da to jednostavno ide sa ovim poslom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Piletina sa tjesteninom i špinatom

Pročitaj →

Tješilice za bebe: Koliko sigurnosti i utjehe stane u jednu krpicu

Pročitaj →

Ova 3 horoskopska znaka su najveći egoisti

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021

Pročitaj →

Ženske ljubavne bajalice – moćna indijska magija

Pročitaj →

Važne lekcije za slobodnu ženu

Pročitaj →

Najbolji lek za kašalj

Pročitaj →

PRIČA O PJESMI ŠEMSE SULJAKOVIĆ

Pročitaj →

NIKOLINA PIŠEK OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU!

Pročitaj →

Neverovatno stilske i seksi asimetrične kožne suknje

Pročitaj →

Treba li uzmati bebu svaki put kad zaplače

Pročitaj →

Načini nege kože u 2021. godini

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.