Radila kao hotline devojka

Kako izgleda biti sa druge strane žice „bezobraznih“ telefona? Evo iskustva jedne devojke koja je počela da se bavi ovim poslom da bi se izvukla iz dugova.

Moj radni dan: Radila sam u „grobarskoj smeni“ (od 11 uveče do svitanja), zato što tada ima najviše posla. Stigla bih u kancelariju svake večeri, napravila sebi veliku šolju kafe… Pošto bih se udobno smestila na sofu pored telefona, odgovarala bih na pozive te večeri (nikada nisam morala da čekam dugo).

Neki pozivi bi trajali svega petnaest minuta, drugi sedam ili osam sati. Mi smo radile u smenama, ali smo bili plaćene samo za ono vreme koje smo provodile pričajući sa klijentima. Iako je naša „stanica“ bila relativno mala, imali smo pristojan broj redovnih phone sex „zavisnika“ koji su ispunjavali naše radne kartice sa vremenom.

Opis posla: Pravi trik je bio u tome da izvršimo verbalnu metamorfozu našeg tela iz prosečnog, obučenog u običan pamučni veš, u ono glatke kože sa nezasitim vlažnim željama. Igrale smo ulogu osoba koje su šaputale ne-uvek-tako-slatke besmislice kroz telefonsku žicu. Ko je to slušao, na kraju krajeva? Uglavnom muškarci čije su seksualne fantazije, frustracije, fetiš, dosada, radoznalost i usamljenost izazivali potrebu da zovu ovakve brojeve.

Usluga: Bila sam jako dobra u pričama i specijalista za zvučne efekte. Za završno poglavlje svakog poziva (orgazam), imala sam izvođenje vredno Oskara. Ponekad bi klijent zatražio da više devojaka učestvuje u složenijem scenariju. On bi nam brižno objašnjavao ono što je zvučalo kao jedna bizarna igra. „Sada Stela, želim da staviš desnu ruku tu i tu… Lidija neka radi ovo, Čelzi ono…“, pričao bi nam. Mi smo se jedva sudržavale da ne prasnemo u smeh.

Drugi put, mušterije bi nazvale phone sex, ali bi završili pričajući satima tužne detalje svojih bračnih problema – ovo je sa moja strane jedino zahtevalo povremeno saosećajno „oh“. Kada pogledam unazad, zapravo sam imala važnu socijalnu ulogu. Dajući pažnju usamljenima, ponudila sam bezbedan alternativni način da kanališu uvrnute fantazije koje bi u drugom slučaju mogle opasno da se manifestuju u realnosti. Za 60 dolara na sat, nije mi smetalo da budem nečiji zanimljivi predah od dosadne rutine kablovskih pornića.

Stresovi: U mom slučaju plata je dobra, radno vreme je fleksibilno, nema pravila o oblačenju za posao i nadređenih koji prate svaki vaš korak, ali industrija telefonskog seksa je i savršena arena za izučavanje seksualne psihologije iz prve ruke. Na žalost, kada provedete toliko vremena učestvujući u tuđim fantazijama, može da vam se desi da izgubite interesovanje za sopstveni seksualni život. Neki od mojih stalnih klijenata sa naročito uznemiravajućim fantazijama, su počeli da mi se pojavljuju u snovima – neki se pojavljuju čak i danas. Takođe sam pokupila naviku da obraćam pažnju na akustiku seksa – glasni izlivi zadovoljstva mi vraćaju u sećanje lažiranje orgazama muškarcima sa druge strane žice. Najzad, kada ljudi saznaju nešto o vašem prethodnom poslu, obično vas ocenjuju kao nemoralnu osobu. Neke žene ne dopuštaju svojim momcima/muževima da se druže sa mnom, a nekad imam problema sa osobama sa kojim izlazim. Naravno, nastavljaju da mi šalju seksualno sugestivne e-mail-ove. Pretpostavljam da to jednostavno ide sa ovim poslom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.