RADANOVIĆA POKLONOM ŠOKIRALA OBOŽAVATELJKA: Ovaj gest neće moći da zaboravi NIKADA! Evo o ČEMU je reč

Ostao u čudu!

Pevač Slobodan Radanović otkrio je šta je najluđe što je dobio od svojih obožavateljki. Taj poklon ostavio ga je bez teksta, a mnogima će naterati suze na oči.

Radanović važi za zavodnika žena, te nije ni čudno da dobija romantične poklone. Međutim, jedna dama je otišla predaleko i pevaču poklonila jedan kuhinjski predmet.

– Dobijao sam svašta od obožavateljki. Čudno je što sve te devojke znaju šta ja stvarno volim. Bilo je i ljubavnih pisama i raznih srca, plišanih igračaka, slika… Nikada nisam dobio ništa što je prekoračilo granice pristojnosti – rekao je Sloba.

– Jedna baka je dva voza promenila do Zlatibora, kako bi mi donela plišanog psa i upoznala me. Najčudnija stvar koja me je zadesila je da sam na jednom nastupu dobio poklon zapakovan u kutiju. Nisam ni slutio šta je u njemu. Kada sam došao kući otvorio sam ga očekujući opet neku plišanu igračku ili slično, ali ne… U kutiji je bio toster. Ostao sam bez teksta… Zašto bi mi neko poklonio toster? – rekao je Radanović kroz smeh.

Pevač ističe da je svojim fanovima poručio da uplate novac onima kojima je potrebna pomoć, a da je njemu najveći poklon da ponovo dođu na njegov nastup.

– Poklone sam prihvatao da ne bih ispadao neljubazan, ali stalno poručujem svojim fanovima da nema potrebe da mi donose poklone i da sam prestao da ih prihvatam. Meni najviše znači što oni dodju iznova na moje nastupe. Pare i energiju koju su usmerili na te poklone neka usmere na neko bolesno dete kome se skuplja novac za lečenje, a na žalost toga je danas previše – zaključio je Sloba.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.