Put do muškog srca (uputstvo damama da ne greše)

Ovan
Kada se nadjete u društvu izaovnog muškarca, potisnite ne tren svoju snagu i dopustite da ON osvoji vas! Verujte zvezdama više nego svom iskustvu ove godine – muškarci zaista znaju šta hoće i nema potrebe da ih vi usmeravate, edukujete, definišete njihove potrebe umesto njih! Prepustite mu dominaciju, bar na tren, a nakon toga nastavite slobodno po starom…A rivalke, pa sa njim treba uvek postupati dostojanstveno,ali oštro!

Bik
Prvo pravilo mora da postane činjenica da nije baš svaki muškarac koji se pojavi u okolini zainteresovan za vas! Takvim stavom možete izgubiti interesovanje onog najprivlačnijeg! Ograničite svoje sveukupono očaravajuće dejstvo samo na jednog muškarca i potrudite se da ni za tren ne izgubite njegovu pažnju! Ako se to ipak dogodi, nije zgorega da zatražite izvinjenje…Iako će na kraju biti kako vi hoćete…

Blizanci
„Izadjite“ iz školske klupe i zaboravite da je ljubav slatko dopisivanje i telefoniranje. Spremni ste za ozbiljnu vezu i velike preokrete! Mešavina naivnosti i senzibilnosti je i nadalje vas glavni adut, ali promena stila i poseban način odevanja se nameće kao imperativ. Vaša toliko spominjana prilagodljivost je na isponu! Ne razmećite se svojim prepunim adresarom i pozivima za svakodnevne izlaske…

Rak
Uopšte nije neophodno da upoznate njegove prijatelje, rodbinu i kolege, da bi se veza nazvala ozbiljnom. Ne pričajte o bakinoj bolesti ni o uspešnom stavljanju zimnice! Dajte izabraniku dovoljno vremena da sam dođe do određenih zaključaka. Vaš glavni adut leži u tajanstvenosti i – strpljenju! Zaboravite na kućne zabave, intimu izmedju četiri zida i otisnite se u avanturu. Upravo to vam donosi doživljaj vredan življenja!

Lav
Kada ga ugledate „prepoznate“, setite se da on ustvari nije neko ko treba da bude ostvarenje vaših zamišljenih kriterijuma i neostvarenih ambicija već individua sama za sebe, odavno stvorena i formirana. I ponašajte se u skladu sa tim. Vama aduti ne nedostaju,ali vam nedostaje širina kojom treba da prihvatite ružnu različitost stavova. Ne pričajte o svom udelu u uspesima bivših i ne tražite izveštaje sa svakog poslovnog sastanka.

Devica
Neka vas ne začudi ako se u vašoj blizini pojavi (privlačan ali – dosadan) muškarac koji je još pedantniji, obraziviji, sumnjičaviji od vas. Sami ste izgradili prolaz takvim tipovima. Poželite li nešto drugačije, nešto burno i strasno, a za to postoje velike šanse – moraćete prvo sami da se opustite i jasno stavite do znanja svoje želje i potrebe drugoj strani! Zvezde će vas u svemu podržati!

Vaga
Prilično ste razapeti izmedju principa i novonastalih potreba, odbijajući da prihvatite sebe u kompletnom smislu. Ne razmišljajte i dozvoljavajte sebi da vam čitava godina prodje u delima, bez želje da se odlučite. Ne mrštite se kada dodje izgužvan, možda je samo žurio da se sto pre sretne sa vama! Pojavljuje se muškarac kojem po vašem mišljenju treba „dorada“, ali on ipak nije daleko od ideala. Usput, dozvolite i njemu da izvrši poneki uticaj na vas! Prijaće vam!

Škorpija
Da li ste sigurni da baš sve mora da bude onako kada vi kažete, kako vi kažete i koliko vi kažete?! Prestanite da namežete svoje stavove, bar na kratko! Takav decidan pristup doprineće da dojučerašnji zaljubljenik u svaki vaš pokret postane neko ko sve više želi da vreme provodi sa društvom, umesto sa vama… Dopustite mu malo inicijative i makar se pravite da on čini najbolju stvar na svetu. Uz malo vašeg truda tako ce i biti! I – nije svaka žena u njegovoj blizini zainteresovana za njega! To što je vas – ne znači da je najbolji na svetu!

Strelac
Dosta ste verovali da se sve na svetu dešava spram zasluga ili samo od sebe! Kucnuo je čas da se aktivno pozabavite svojim ličnim životom i iznad prilagodljivosti i baznog avanturizma počnete aktivno da odredjujete šta će vam se i sa kim dešavati! Počnite od onog zgodnog tipa iz konkurentske firme…Osim što ćete bar jednom učiniti nesto konkretno za sebe, mogu se i neke druge životne opcije uporedno menjati…I – nema potrebe da se družite sa njegovom bivšom…svi već znaju da niste ljubomorni!

Jarac
Nemojte na prvom sastanku da počnete surovo poredjenje partnera sa vašim ocem, dedom, uspešnim direktorom ili bogatim komšijom! Ne ispitujte ga o statusu, računu, nekretninama. Ne nudite pomoć oko uspona njegove karijere, jer on to može i sam! Opustite se i pokusajte da uživate u svakom trenutku, angažujući svoje tajne zavodničke resurse. Vi posedujete najjaci adut od svih pripadnica Zodijaka – iskoristite ga!

Vodolija
Ako vam toliko prija prijateljski odnos sa muškarcima, zašto se onda bunite kada on nadje novu dobru prijateljicu?! Vreme je da izmenite strategiju, a pre toga da priznate sebi sta zapravo hoćete – muškarca ili drugara! Oboje ne možete imati! Zato, kada se pojavi privlačan predstavnik jačeg pola, angažujte isključivo svoje ženske adute! To što ste spremni da ostanete sa „bivšim“ prijatelj do kraja života uopšte nije privlačna izjava!

Ribe
Prodjite se svoje ideje da spasavate svet i nesrećne muškarce, jer njih niko, pa ni vi ne možete usrećiti! Za promenu usmerite svoje adute ka jednom „kompletnom“ gospodinu! I ne pričajte mu kako ste ovog ili ongo spasili muke, bede, zla ili ma čega drugog! Prava žena, a vi to jeste, zna kako je najlakše doći do muškog srca. Otkrijte sakriveno i sakrijte ono što se na prvi pogled vidi! Vi dobro znate o čemu se radi…

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.