Purgerice bojama prizivaju ljeto

Prva subotnja špica u svibnju donosi nam komade i trendove koji prizivaju tople kasnoproljetne i vruće ljetne dane. Ukratko – sve vrvi bojama i uzorcima!

Prva subotnja špica u svibnju pala je na Međunarodni praznik rada, a kada tome dodamo i informaciju da su klimatološki uvijeti bili sasvim solidni (malo sunca dovoljno je za sreću) – onda je jasno da spektakl nije izostao.
Novi mjesec donio je nove komade, špicom su zavladale krpice koje kao da prizivaju nadolazeće ljeto. Ušli smo u period totalne vladavine boja – od vječne bijele koja i simbolizira najljepši dio godine pa sve do ružičaste i zelene – i šarenih, razigranih i rasplesanih uzoraka. Cvjetni print opet vodi glavnu riječ, a dobro prolaze karirano i romantične prugice.
Zagrebačkim ulicama haraju retro traperice, bijele hlače i bijele tenisice, komadi nadahnuti egzotikom Dalekog istoka, ali i sportski hitovi koji ove sezone igraju važnu ulogu, od predimenzioniranih tenisica do trenirki.

Zabilježili smo tridesetak novih kombinacija, zaronite u galeriju fotografija i uživajte!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.