Provjerite jeste li i vi među njima: Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše prijatelja

Kažu – vrijediš onoliko koliko imaš prijatelja. Istina, je da je pomalo komplicirano održavati prijateljstvo s mnoštvom ljudi, ali neki imaju poseban talent za to.

Astrologija je već davno izdvojila četiri horoskopska znaka koji se mogu pohvaliti najvećim brojem prijatelja.

Svakome je potreban barem jedan Blizanac

Vedri su, istinski ih zanima ono što govorite i ne tjeraju vas da završite razgovor samo da bi oni počeli govoriti. Ono što ljude najviše privlači kod blizanaca su njihova svestranost, pronicljivost i smisao za humor.

Vage ozbiljno shvataju prijateljstva

Ovaj horoskopski znak čini sve sačuva stečena prijateljstva. Održavaju redovan kontakt s prijateljem i pružaju mu emocionalnu podršku u teškim trenucima. Slobodno im se možete povjeriti, a odlični su i za druženja. Vage su osjećajne i neće svoje loše raspoloženje iskaliti na vama.

Lavovi njeguju istinska prijateljstva

Veoma su lojalni i topli, u mnogim će vam situacijama čuvati leđa i založiti se za vas. Energični su, zabavni i u bližnjima potiču optimizam i pozitivnu energiju. Kao prijatelji uvijek su iskreni.

Vodolije su dobronamjerni i tolerantni

Potiču druge da budu ono što jesu i izvlače iz njih najbolje. Ljudi se uglavnom ugodno osjećaju u njihovom okruženju. Privlače kreativnošću i maštovitošću, koristeći oštroumnost da bi učinili svijet boljim i sretnijim mjestom. Veoma su lojalni i predani u dobrim i u lošim vremenima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.