PROVERITE KAKVI SU PRIJATELJI: Lav je uvek tu za vas, Škorpiju nemojte da povredite, inače…

Koga je dobro uvek imati uz sebe, a koga je bolje izbeći u širokom luku?

Ovnovi su direktni i iskreni
Pripadnici ovog znaka u prijateljskom smislu nisu komplikovani jer su direktni i iskreni. Iako mogu da saosećaju sa drugima, Ovnovi nisu tip prijatelja koje treba da zovete ako vam je teško jer su oni previše usmereni na akciju. Mana im je preterana sebičnost. Za Ovna je najbolji prijatelj neko ko je nezavisan i samopouzdan poput njega samog, a dobro se slaže sa Strelcima.

Pouzdani Bik
Bikovi su najpouzdaniji znakovi zodijaka. Njihove najveće prijateljske vrline su velikodušnost, zaštitnički poriv i vernost, a u odnosima se najčešće postavljaju kao brižne majke. Mana im je povremena škrtost. Odlično se slažu sa Ribama koje lako podnose njihovu tvrdoglavu narav, a uživaju i u druženju s Lavovima.

Blizanci su najdruštveniji

Blizanci retko za sebe mogu da kažu da imaju malo prijatelja, jer nijedan najbolji prijatelj ne može da ispuni sve njihove društvene potrebe. Oni preferiraju široke društvene krugove po kojima svrstavaju ljude prema zajedničkim interesima, pa su jedni za izlaske, drugi za kafe, a treći za pomoć u životu. Mana im je što prijateljstva shvataju pomalo olako, pa im ih nije problem da isto prekinu.

Rakovi su empatični

Osećajni, puni razumevanja i saosećajni, to je najbolji opis pripadnika ovog znaka u prijateljstvu. Najčešće se druže sa ljudima sličnim sebi, koji su jednako emotivno topli i skloni promenama raspoloženja. U potrazi za potporom treba da se okrenu Ribama i Škorpijama koje ih najbolje razumeju. Međutim, znaju da glume da bi se svideli drugima.

Lav nikad ne ostavlja na cedilu
Pripadnici ovog znaka su vrlo cenjeni prijatelji, a iako se kreću u velikom društvu, oni svoju intimu dele tek sa nekolicinom. Ipak, zbližite li se sa Lavom, znajte da će on uvek biti tu za vas. Najčešće ulažu u dugotrajna prijateljstva koja retko prekidaju, a najbolje se slažu sa drugim Lavovima, Ovnovima i Škorpijama.

Vodoliji su svi jednako dragi
Zabavnim, spontanim i uzbudljivim Vodolijama su potrebni prijatelji koji mogu da prate njihov nemiran duh. Budući da su slobodnog duha, poželjni su u društvu jer nikog ne osuđuju, ali jednaka naklonost prema svima ih sprečava da pronađu onog jednog, najbližeg prijatelja. Najbolje se slažu sa Strelcima, a mana im je što se lako distanciraju i očekuju da se drugi oko njih više trude nego oni sami.

Jarac daje sve za drugove
Njihova specifičnost je u tome što izuzetno cene prijateljstvo, a u uski krug bliskih i najboljih prijatelja biraju one koji su se dokazali kao pouzdani i odgovorni. Uglavnom neguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja. Imaju mnogo poznanika, ali iako i prema njima mogu biti blagonakloni, oni će retko znati šta pripadnici ovog znaka misle. Najbolje se slažu s Lavovima, a mana im je što znaju da testiraju tuđu odanost.

Ribe su najbolje za utehu
Ribe su podložne mišljenju drugih, ali uprkos tome su vrlo dobroćudni prijatelji. Znaju da budu odlično rame za plakanje i da pruže utehu koju će i sami često tražiti. Najbolje se slažu sa ljudima koji su karakterno snažni, stabilni i puni podrške, a odličnu će komunikaciju uspostaviti sa Bikovima. Mana im je što često znaju da zanemare prijatelje zbog partnera.

Device traže slične sebi
Pripadnici ovog znaka na prvi pogled su rezervisani pa se čini da ne ulaze u dublje međuljudske odnose olako. U prijateljstvu imaju slične kriterijume kao i u ljubavi, pa traže osobine koje same poseduju i koje ih privlače. Ne vole previše nesigurne ljude, a kako su racionalni i naizgled hladni, lako analiziraju i predviđaju s kime mogu biti dobri prijatelji. Dobro se slažu sa drugim Devicama i Jarčevima, a mana im je što su ponekad ljubomorne na tuđi uspeh.

Vage imaju jednog pravog prijatelja
Vage su kao prijatelji odlični savetnici i dobre diplomate pa im broj prijatelja nikad ne manjka. Ipak, potpuno se predaju samo jednom najboljem prijatelju kojem poveravaju sve svoje misli. Dobro se slažu sa Blizancima i Vodolijama čija ih opuštena priroda privlači. Mana im je što nameću svoje mišljenje drugima.

Škorpija ceni iskrenost
Škorpije često ostavljaju utisak hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju da probiju kako bi se sa njima sprijateljili. Uprkos tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovek može da poželi. Potreban im je neko ko će ih razumeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami. Najbolje se slažu s Ribama i Lavovima, a mana im je što su osvetoljubivi ako ih prijatelj povredi.

Strelci su puni razumevanja
Optimistična i društvena priroda ovog znaka privlači ljude, pa mnogi žele da budu prijatelji s njima. Najviše cene duhovite, otvorene i dobronamerne ljude. Mrze pasivno-agresivno ponašanje i od takvih ljudi beže, a ako su vam pravi prijatelji, uvek će vas razumeti i podržati. Najbolje se slažu s drugim Strelcima i Blizancima, a mana im je što ponekad previše gledaju finansijski aspekt u odnosima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.