PROVERITE DA LI STE NJEGOV TIP: Bikovi vole maze, a Lavovi dominantne žene

Ako želite da izbegnete svađu sa određenim horoskopskim znakom, pročitajte šta najviše smeta svakom od njih.

OVAN
Ono što Ovan najviše mrzi na ovom svetu je kada ljudi kasne. Ako on dođe 10 minuta ranije, zašto vi ne možete na vreme? Ne zanima ga što se pokvario autobus ili što vas je zaustavila policija, a ježi se kada čuje termin “akademskih 15 minuta”. Ako želite da iznervirate osobu ovog horoskopskog znaka dovoljno je da dođete desetak minuta kasnije. Ali ne više, pošto vas neće čekati.

BIK

Bik će se rado šaliti na tuđ račun, ali ako okrenete šegu na njegovu vodenicu, eksplodiraće od besa. Takođe ne podnosi da se oseća kao da nije dovoljno pametan ili dorastao situaciji. Tada njegova eksplozivna narav dolazi do izražaja i svoje neznanje maskira žestokim napadom. Dramatičnost bika može biti zanimljiva za gledanje, ali sa bezbedne udaljenosti jer lako možete završiti nabodeni na njegove rogove.

BLIZANCI
Blizance najlakše možete iznervirati ako ih ignorišete. Kada osete da nisu u centru pažnje, njihove živci će trpeti. A i svi oko njih kada pokušaju po svaku cenu da se vrate pod svetlo reflektora.

RAK
Ono što najviše nervira Raka je kritika. Ma koliko sićušna bila, oni i najmanju primedbu shvataju kao okrutni napad na njihovo biće i telo. Čak i ako mu samo zagladite rukom čuperak koji je iskočio, on će to shvatiti kao kritiku njegove frizure. Ono što još ne vole su iskazivanje emocija. Iako nemaju ništa protiv da čuju koliko ga volite, kada treba da uzvrati i pokaže ranjivost toliko će se iznervirati da će biti na rubu pucanja. Ali u sebi naravno, kao što preživljavaju i sve ostalo.

LAVOVI
Znaci starenja su kriptonit za ovaj znak. Ne samo što ih užasno nerviraju, već ih bacaju i u paniku. Sujetni Lav nikako ne može da prihvati da njihov izgled bledi pod težinom godina, pa će dati sve od sebe da ostane večno mlad. Ako ne uspe, to ga može baciti u depresiju. Svaki neuspeh nervira lava do granice ključanja. Kao i kada je neko bolji od njih, to nikako ne vole.

DEVICE
Mrlja na košulji. Nenamešten krevet. Zrnce prašine. Sve što nije čisto, uredno i organizovano do granice opsesivnosti izluđuje pedantnu Devicu.

VAGE
Ovaj znak ne voli ljude koji se pretvaraju. Najviše ih nerviraju oni sa dva lica, koji vam se smeškaju, a potom tračare iza leđa. Vage smatraju da sve što se kaže, treba da se kaže u lice, foliranje najlakše može da ih iznervira.

ŠKORPIJE
Škorpije su poznati kao najbolji ljubavnici horoskopa, zato ih izluđuju frigidne i osobe koje ne mogu da dožive orgazam. Ako neko u njihovom krevetu ne vrišti u orgazmičnom zadovoljstvu, Škorpija će biti veoma isfrustrirana i osećaće se kao da je neko izazvao. Ako i pored svog umeća ne uspe da dovede nekog do orgazma, to će je toliko iznervirati da može ćak da utiče na njen libido.

STRELAC
Strelac najviše mrzi kada mu neko nešto popuje i gunđa. Pogotovo ga nervira kada mu neko govori kako da radi svoj posao. ako mu date prostora, ovaj znak će briljijirati. Ako

ga pritisnete, lako će prnusti i izgubiti živce.

JARAC
Ako Jarac nešto ne podnosi, to su lenjost i pasivnost. On jednostavno ne može da razume da neko može da spava do kasno i tako propusti pola dana, ili da ga jednostavno mrzi da uradi nešto. Ono što ga ipak nervira više od toga je kada on sam ne može da bude aktivan. Ako ne izađe iz kuće čak i jedan dan, ujeda.

VODOLIJA
Ovaj znak voli slobodu najviše od svega. Granice i pravila, kao i insistiranje na njihovom poštovanju samo stvara bunt kod ovih inadžija. Najviše mrze kada se osećaju zarobljene i sputane. Ako gušite Vodoliju i ne date joj potreban prostor, osećaće se kao sterana u ćošak. A osim što je to užasno nervira, tada može biti i veoma opasna. U cilju da dođe do malo slobode, u stanju je da kaže šta ne misli i žestoko povredi nekoga.

RIBE
Ribe ne vole kada neko po svaku cenu pokušava da privuče pažnju. Namerno glasno pričanje, nadvikivanje i izvođenje kerefeka da bi bili u centru interesovanja veoma idu na živce ovom horoskopskom znaku. Sa druge strane, takođe ne podnose ljude koji ne znaju da razgovaraju i kojima klještima mora da izvlači reči iz usta. U zlatnoj sredini pliva najbolje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.