PROVERITE DA LI STE MEĐU NJIMA: Ova tri horoskopska znaka su ubedljivo NAJGORI U SEKSU

Kada je seks u pitanju postoji previše ukusa i senzibiliteta.

BLIZANCI:

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu, mnogi pripadnici ovog znaka zapravo umeju da koriste i mozak za vreme seksa, što ne može da odmogne. Međutim, njihov problem je što na kraju sve ostane samo na priči i lažnom hvaljenju. Uglavnom se sve svede na dva minuta, a ne dva sata. Istinski bezgranična sebičnost mnogih pripadnika ovog znaka se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Ženski pripadnici znaka mahom imaju uspešan seks, osim ukoliko imaju tendenciju za večnom predigrom i da pri tom izigravaju neukroćenu goropad.

STRELAC:

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelac je po default-u avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv-tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja.

Dakle loši ili nikakvi seksualni odnosi ovde proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali i konvencionalnim jačim snošajem. Kada im to nije po volji Strelčevi gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vreme samog seksa, osim ako im platite da ostanu još malo.

Takođe teoretisanje je preterano ili naprotiv totalno nepomonjanje teme, a gola praksa je ono što ovde, ne uvek, ali jako često fali. Ne brinite, niste vi najgori u seksu, ima još jedan gori.

RIBE:

Mnogi astrolozi odbijaju da nabrajaju kao ovaj (inače jako emotivno dubok,senzualan i seksualan znak) ne uspeva i pravi propast u ljubavi, a pogotovo u seksu.

Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna. Sadistički prizivaju sadizam jer su u suštini mazohisti. Podbacivanje u seksu im je kao i u mnogim drugim stvarima-žrtva. Često sve upropaste do kraja. To je znak koji najviše uživa, ali i pati u “seksu sa emocijama” i to važi za oba pola.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.