PROVERITE DA LI STE I VI MEĐU NJIMA: Ova tri znaka su najveće psihopate u horoskopu!

Ljudi rođeni u ova tri znaka zaista imaju velikih problema i sa sobom i sa okolinom…

1. Ovan
Ovnovi nekontrolisano rasipaju energiju, naskaču na sve što ide na dve noge i mnogo se sekiraju! Za ove ljude karakteristično je da zbog stresa ili dugotrajnog nerviranja lako gube kosu, a onda dobijaju komplekse pa maltretiraju druge u svojoj okolini.

Ovnovi bi trebalo da izbegavaju stresne situacije, a u lečenju da koriste prirodne lekove, trave i čajeve. Brže se oporavljaju u prirodi, na čistom vazduhu, uz more ili vodu, ali posle nedelju dana opet “prsnu” i vrate se na staro.

2. Blizanci
Podložni su hipohondriji, neurozama… Plaše ih i manji znakovi oboljenja, što pogoršava stanje i može dovesti do teškog oblika hipohondrije. U ishrani ne treba posebno paziti na količine kao ni na kvalitet, samo treba uvesti više reda, ne preskakati obroke ili jesti između obroka kako to blizanci često imaju običaj.

Najgora kombinacija sklonosti i sudbine je kada jedan blizanac odluči da se bavi medicinom. Tada automatski postaje i nepodnošljiv pacijent, jer onda ima tendenciju da se bavi obrnutom psihologijom i pokušava upotrebom oštre retorike da od psihijatra napravi pacijenta!

3. Strelac
Strelac je rođeni glumac, gurman. Često neurotični i histerični, imaju tendenciju da maštaju preko potrebe i da se gube u svojim bolesnim fantazijama. Na njega snažno utiče okolina i još više emocije, pa lako oboli od tuge i depresije.

Naravno, ako ih mazite i pazite biće vam zahvalni. U ishrani nemaju meru, uživaju u proždiranju hrane koju inače vole.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.