PROVERENO! ONA ULAZI U ZADRUGU! Ima posebnu TAKTIKU i USLOVE: „Lagaću, mazaću, samo da maznem lovu“

Žestoka najava pred ulazak u Zadrugu.

Dragana Mitar sutra uveče ulazi u „Zadrugu 3“ ali sa totalno drugačijom taktikom, nego prošle sezone.

Naime, Dragana ulazi u „Zadrugu“ i kako kaže, čula je da su je mnogi spominjali i o njoj loše govorili, pa jedva čeka da se suoči sa njima.

– Planiram da lažem, mažem i maznem lovu. Dosta je bilo da se oko mene vrti priča, a u pogledu finansija, ništa. Moja iskrenost me je skupo koštala prošle sezone, pa je u ovoj neće biti. Očekujte novu Draganu, spremnu na sve – rekla je ona.

– Vidim stalno me pominju tamo, iako nisam unutra. Ne znam da li je moja priča iz prošle sezone i danas bez konkurencije, pa se na nju kače i dalje, ali jedva čekam da ih pitam – dodaje Dragana.

Što se tiče njenog sina Jovana, Mitar je tražila posebne uslove od produkcije, te se dogovorila da viđa sina dok bude boravila u Beloj kući.

– Od produkcije sam zahtevala da mi se omogući da viđam sina dva puta mesečno na sat vremena, tako da ulazim u rijaliti pod tim uslovima, inače ne bih ulazila. Joca i ja smo jako vezani i zaista ne bih mogla duže bez njega – rekla je Dragana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.