PROVALJENA TAKTIKA VLADIMIRA TOMOVIĆA! Za tačno ČETIRI DANA će uraditi OVO – sve se znalo još PRE!

Ovo niko nije očekivao!

Nakon što je Mina Vrbaški otkrila Drvetu mudrosti tajne u Rajskom vrtu i zbog toga dobila nagradu da pogleda novi spot Save Perovića, u kome ona glumi, Drvo je pozvalo i novinara Marka Đedovića.

– Jelena Pešić i Stefan se sve više približavaju, tako da će izgleda biti tačno ono sa početka, da će samo sa njom moći da uđe u vezu – započeo je Marko.

– Spejko je rekao da neće biti sa Tarom, zato što je naskakala na svakog muškarca ovde. I jedna nova romansa, Bane je sinoć legao u krevet Ivane Krunić. Ja mislim da se ona jako dobro folira. Primetio sam da Mateja obleće oko Mione, to se sinoć videlo. Ali to nije samo sad, to je bilo i na prethodnim žurkama – istakao je novinar, a zatim se dotakao i teme Tomovića, prozvanog „Sulejman“.

– Vlada će svakako ostati bez obe devojke, zato što je to njegov plan, a ne njihov. On je rekao da do 6. neće ulaziti u vezu, a od 6. da neće vezu – rekao je Đedović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.