Proslavila se u „Zvezdama Granda“, a PRVI NASTUP IMALA JE SA NEPUNIH 15 godina

Ninu Jovanović upoznali smo kroz takmičenje „Zvezde Granda“, a iako sada krči put ka ozbiljnoj karijeri malo je poznato da je svoje prve muzičke korake napravila još kao tinejdžerka.

Svoj prvi nastup imala je sa nepunih 15 godina, a mnogima je nezamislivo da devojčica u tim godinama može da iznese sve što posao jedne pevačice zahteva.

– Treba ljudi sa tim malim godinama da prihvate tebe kao ozbiljnu osobu. Bilo je teško ne mogu da kažem. Nisam imala probleme ali svi su me gledali kao dete iako sam sve ozbiljno shvatala- ispričala je pevačica u emisiji „Grand Magazin“ i dodala da zarada na početku nije bila velika što joj tada nije smtalo jer je radila ono što voli.

Mnogi pevači suočavali su se sa predrasudama okoline kada je u pitanju bavljenje ovim poslom, međutim njeni roditelji su je pustili da teži kad ostvarenju svojih snova.

– Punu podršku sam imala od njih. Sigurno im nije bilo svejedno posebno kada im dete peva u kafani ili na svadbi, ali pustili su me da težim ka svom cilju- iskrena je bila Nina.

Celo gostovanje možete pogledati u videu ispod.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.