PRONAĐITE SVOJU ASTRO SESTRU: Svi horoskopski znaci imaju svoj savršeni spoj!

Saznajte sa kojim se horoskopskim znakom slažete tako dobro da biste mogli i da se pobratimite.

OVAN I VAGA – RAT I MIR – Ovan će sve što ima izraziti spontano, silovito i nesmotreno, a Vaga će a to vreme biti strpljiva, primirena i zadužena za sklapanje veza.

BIK I ŠKORPIJA – LEPOTA I TAMA – Bikovi žive za lepotu sveta, a Škorpije neprestano podsećaju na to kakva je smrt. Njihov sudar predstavlja racionalan presek život.

RAK I JARAC – BRIGA I DUŽNOST – Dok su Rakovi zaduženi za ljubav i brigu, kao neko ko je najbolji staratelj u svetu Zodijaka, Jarčevi su tu da budu odgovorni i da na racionalan način vode računa o svemu.

LAV I VODOLIJA – LJUBAV I POVEZANOST – Lavovi žele da vole, dodiruju, greju, a Vodolijama je potrebno da se mentalno povežu sa nekim. Ova dva znaka savršen su spoj telesne i mentalne želje.

DEVICA I RIBE – STVARNOST I FANTAZIJA – Devica želi da sredi sav haos u stvarnom svetu, a Ribe stvaraju savršen svet u mašti kako bi pobegle od haosa. Zajedno su u stanju da naprave čuda.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.