PRONAĐITE SVOJ ANĐEOSKI BROJ: Evo šta znače nizovi cifara koji vas prate kroz život!

Neki nas brojevi prate kroz život. Najčešće to nije samo jedan broj, nego dolaze u nizu. Obratite pažnju na etikete, račune, vreme u koje gledate na sat jer najčešće kombinacije brojeva imaju posebno značenje, a u nastavku pročitajte i koje.

Svako od nas ima anđela čuvara, neki čak i više njih. Oni nam pomažu da najbolje iskoristimo ovaj zemaljski život. Na tom putu šalju nam znakove u obliku brojeva – anđeoskih brojeva.

Najčešće dolaze u skupinama od tri, a možete ih videti na registarskim tablicama, u telefonskim brojevima, na računima, plakatima… Niz ponekad može biti i prekinut, npr. 3303 takođe vredi kao 333.

U nastavku vam donosimo najčešće anđeoske brojeve i njihovo značenje.

111
Nemojte paničiti ako primetite ovaj niz ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta u danu, nedelji ili mesecu. Ponekad je naša energija bolje “provodljiva”, a 111 nam daje znak da je sada pravo vreme za rizike, menjanje navika, pokretanje projekata ili promenu u ljubavnoj vezi. Neka vam oči budu širom otvorene kako biste ugrabili najbolju priliku.

222
Ovaj niz je metafora za rast. Ako često vidite 222 nastavite da se starate o semenu koje ste posadili. Drugim rečima – budite ustrajni u onome što radite, bilo da je vezano za posao, vezu ili finansije. Možda vam se u trenutku kada uočite ovaj znak ne čini da previše napredujete, ali svaki pa i najmanji napor je tu da biste u skorijoj budućnosti ubirali plodove svog rada. Ponekad se možda dvoumite oko toga jeste li na pravome putu, a 222 je potvrda da tako i nastavite.

444
Tri četvorke najčešće vam se pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz prekid veze ili braka, nosite se s teškom bolešću ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj brojčani niz je najjednostavniji znak da je anđeo čuvar blizu i pruža vam utehu. Ovi se brojevi često viđaju i kada npr. održite vrlo uspešnu prezentaciju na poslu ili uživate na odmoru iz snova i u tom slučaju znače da su anđeli najverojatnije “umešali svoje prste” u to.

555
Tri petice sa sobom nose vibraciju pozitivnih promena. Takođe, što češće viđate ovaj niz, poruka je sve jasnija. Ako vas okružuje niz 555 to može da znači da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promenu. A može da vam signalizira i skoru promenu, tako da se unapred možete pripremiti. Ako se pitate da li je određeni smer promene dobar, učestale tri petice uvek su potvrda.

777
Sedam je srećan broj, a tri sedmice u nizu povezane su sa duhovnošću. Najčešće ćete ih susretati u životnim periodima kada vam je duhovno na prvom mestu. Anđeli ne poznaju religije i jednako komununiciraju sa svim ljudima. Ovo može biti i znak da vam je potreban određeni duhovni segment i da možda treba da se pozabavite sobom iznutra.

888
Ako često susrećete ovaj niz, možete da protrljate dlanove jer to znači da vam se uskoro smeši bogatstvo. Ovo je i znak da će nam anđeli pomoći da obilje bilo koje vrste unesemo u život, bilo da se radi o zdravlju, romantičnoj vezi ili poslu. Također, neka vam to bude podsetnik da širite bogatstvo, jer na kraju se uvek dobro dobrim vraća.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.