Proljeće u znaku žute, bijele i roze

Žuta je odlična za kombinovanje s mnogobrojnim drugim bojama

Sezona proljeća uvijek sa sobom donosi nove boje, a ovog proljeća najmodernije su žuta, bijela i puder ružičasta. Osim što se savršeno slažu s ostalim bojama i lako se kombinuju, mogu se nositi u svim prilikama.

Žuta pršti optimizmom
Možete je voljeti ili ne, ali činjenica je da je žuta jedna od onih boja koje pršte optimizmom, a u stanju je da svakoj kombinaciji udahne svježinu i raskoš. Ona je gotovo svake sezone proljeća u punom izražaju, a većina žena je rado nosi, bez obzira na prilike.

Žuta je odlična za kombinovanje s mnogobrojnim drugim bojama, bez obzira na to kakav stil se želi postići. Primjera radi, ako vam je cilj da vaš stajling izgleda što upečatljivije, uvijek je možete kombinovati s kontrastnim nijansama i dobiti color blocking stil, a on je baš idealan za proljetnu sezonu.

S druge strane, žuta se najbolje slaže s neutralnim nijansama, a u tome prednjači crna. Međutim, kako ne bi sve bilo toliko predvidivo i već viđeno toliko puta, ono što možete uraditi jeste da žutu kombinujete sa sivom. Takođe, nosite je s tamnozelenom ili teget i zablistaćete u svim prilikama.

Bijela odiše svježinom
Iako tehnički nije riječ o boji, bijela je svima jedan od najdražih izbora, jer ne postoji druga boja ili nijansa s kojom se ona ne slaže. Bijela možda i jeste najpopularnija tokom ljetne sezone, ali ovog proljeća sve je u znaku ove svježe nijanse.

Ona je u stanju da vam osvježi stajling na najjednostavniji mogući način, a tako dobro se slaže sa svim drugim bojama. Možda upravo iz tog razloga i jeste toliko popularna, jer čak i najobičnija bijela majica može vam pomoći da izgledate moderno.

Bijelu i njene nijanse – boja led, šampanjac, snježnobijela – možete nositi čak od glave do pete i nećete pogriješiti.

Ako želite da vaš stajling bude što upečatljiviji, dodajte par asesoara koji su dezenirani ili u nekoj od vatrenih nijansi i sigurno će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite.

Romantična puder ružičasta
Ova boja je jako romantična i ženstvena i upravo zbog toga ne čudi što je čest izbor mnogih žena. Puder ružičasta je sve samo ne nezanimljiva. U stvari ovo je jedna od onih boja koje se mogu dobro iskombinovati sa svim drugim bojama i sa njom se uvijek postiže ženstven stajling.

Puder ružičasta je takođe veoma popularna tokom proljeća, a u svoj stajling je možete uvrsiti na tako mnogo načina, bilo da birate komade garderobe, asesoare ili obuću u ovoj nježnoj i privlačnoj boji.

Možda i najbolje od svega je to što puder ružičastu možete nositi u svim prilikama, upravo zato što je veoma blaga i nježna, uvijek privlači pažnju, a nije napadna. Takođe, možete je nositi i u svečanim prilikama, a haljina od puder ružičaste čipke je fenomenalan izbor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.