Progonitelj Jelene Rozge uhapšen

Jelena Rozga, hrvatska pJevačica, ovog ljeta se našla u središtu skandala nakon što je priznala da ju je u izolaciji opsjedao nepoznati obožavalac. Kako navode hrvatski mediji, radi se o muškarcu protiv kojeg je Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu podiglo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog.

Za državljanina Hrvatske koji živi u Nemačkoj traži se određivanje šest mjeseci zatvora, sa rokom iskušenja od dvije godine i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pjevačici. Kako stoji u optužnici, muškarac se tereti da je od 13. avgusta 2019. do početka septembra 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimjerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram.

U tim je porukama insistirao da njih dvoje moraju da se druže, iskazujući joj veliku privrženost, a slao je i poruke u kojima je insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi sa njom da ima intimne odnose.

Pjevačica je odbila svaku komunikaciju sa njim, no on je nastavio i slao joj je svoje intimne fotografije i fotografije sebe kako vozi svoj skupocjeni automobil, te joj je nudio da ide u određene splitske trgovine u kojima je on ostavio poklone kupljene specijalno za nju.

Sredinom avgusta ove godine pojavio se na kućnim vratima pjevačice, više puta je zvonio u nadi da će mu otvoriti, a kako bi joj pokazao da misli ozbiljno, fotografisao se ispred ulaza u njenu zgradu i to da se vidi njeno ime, te joj slao te fotografije. Nastavio je i u slijedećim danima da šalje bezbroj poruka u kojima je uporno naglašavao da želi sa da njom ima blisku vezu i intimni kontakt.

Kad je krajem avgusta ove godine vidio da je ona na Instagramu objavila fotografiju sa Peristila gdje je bila sa društvom, najavio joj je u porukama da će doći, što je i napravio te joj se obratio.

Rozga je odbila sa njim da komunicira i tražila je da je ostavi na miru i više ne uznemirava. Sve je potom prijavila i policiji. Muškarac je na ispitivanju priznao da je tačno sve što je pjevačica rekla policiji te da joj se prvi put obratio 2017. preko “Facebooka”.

Potvrdio je sve navode iz kaznene prijave te je rekao da sad zna i vidi da pjevačica sa njim ne želi kontakt. Rekao je i da je očito imao pogrešno mišljenje, te je spreman da prestane ovako da se ponaša.

Potvrdio je sve navode iz kaznene prijave te je rekao da sad zna i vidi da pjevačica sa njim ne želi kontakt. Rekao je i da je očito imao pogrešno mišljenje, te je spreman da prestane ovako da se ponaša.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.