PROCURILO: Dalila UCENJIVALA PRODUKCIJU?! Oglasila se ONA i otkrila SVE o PARU: „Sve je SLAGALA!“

Šok!

Mirela Lapanović je bila u rijalitiju „Parovi“ kada su se David i Dejan Dragojević prvi put predstavljali gledaocima, ali i kada je došlo do sukoba između rođene braće.

– Dok smo provodili vreme u petoj sezoni „Parova“, upoznala sam braću Dragojević i shvatila da se njih dvojica zaista vole, poštuju. David je bio jako zaštitnički nastojen prema bratu, branio ga kao što brat to čini. Nažalost, tu zavrzlamu oko lažne trudnoće, za koju je Aleksandra Subotić uzela novac, David nije znao da je lažna trudnoća i da je sve dogovor produkcije sa Sandrom. Mogu slobodno tvrditi da su obe tadašnje snajke krive za svađu dva brata i njihova majka što je to dopustila i birala strane snajki – rekla je bivša učesnica rijalitija na Hepi televiziji.

– Dalila je osoba koja igra prljavu rijaliti igru, od četvrte sezone pa do dan danas gleda isključivo sebe, čak ni majku više ne pominje. Poznata je po tome da zabada noževe u leđa, a „Zadruga 3“ još traje i vremenom će narod videti ko je u ona. Kakav je čovek u spoljnom svetu ne znam, jer ono što vidim na Instagramu nije ona kakvu poznajem iz pete i šeste sezone „Parova“, gde je sve polazilo za njezinom rukom, jer je konstantno ucenjivala producente i dobijala što je želela. Kao što je izdala Ivu, tako je i mnoge druge – rekla je Mirela.

Pre nekoliko dana je došlo do novog sukoba između Davida i Dalile jer je ona prozvala Anu Korać da je perfidna, zbog čega je David tada stao u zaštitu svoje devojke.

– David je mnogo pogrešno protumačen, jer štiti svoju devojku koju voli. Dalila jeste perfidna, ume da bude jako podla, može svakom kog više ne može da koristi da zabije nož. To je činjenica. A tek će pokazati pravo lice. Najružnije je što je mnogo toga slagala o Davidu, Bilji – navela je Mirela.

Starleta iz Slovenije je primetila i da brak Dalile i Dejana ne funkcioniše kao pre.

– Dalila i Dejan kao da više nisu naklonjeni jedno drugom. Deluju kao cimeri. Ja nisam primetila nežnosti između njih i ne deluju zaljubljeno – zaključila je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.