PROCURILA UŽASNA TAJNA: Stefan na LEKOVIMA: Živi u STRAHU? Postaće INVALID: Nema mu SPASA osim ako…?

Šok!

Stefan Karić se već nekoliko meseci bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i kako „Alo“ piše, ako ne bude pazio o svom zdravlju, mogao bi da završi u invalidskim kolicima.

Stefanu je navodno dijagnostikovana degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda.

– Stefan je krajem prošle godine počeo da se žali na bolove u kičmi, ali pošto nisu bili konstantni, on ih je zanemario, ali kada je počeo svako jutro da se budi sa bolovima, shvatio je da mora nešto da uradi – rekao je izvor.

– Posle detaljnih ispitivanja, ustanovljena mu je degenerativna bolest diska, zbog koje je trpeo jake bolove, pa je morao da pije i jake lekove, jer Stefan nekada nije mogao da ustane iz kreveta, pa su mu preporučene i masaže – otkriva izvor.

– Stefanu je rečeno da ukoliko ne bude slušao lekara i pridržavao se njegovih saveta, ako ne bude išao na masaže i vežbe, može da ostane invalid. Njega je to uplašilo, pa je promenio sve navike i slušao sve savete da ne bi završio u invalidskim kolicima – završava izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.