PRITISAK MU BIO 40 SA O! Siniša Kulić iz bolnice: „Teško mi je zbog pomisli na produkciju i ona G*VNA“

Oglasio se…

„Zadrugu 3“ je obeležila vest da je Siniša Kulić, otac Miljane Kulić završio u bolnici. Nakon svađe njegove žene Marije i ćerke Miljane sa Saškom Karan i Markom Đedovićem, zbog izrečenih reči, Siniša je završio u bolnici.

Tata Kulić se oglasio iz nišge bolnice gde je hospitalizovan i osuo je paljbu po pojedinim zadrugarima.

– Kažu doktori da mi je pritisak bio 40 sa nula. To još nikad nisam imao. U bolnici sam, idem na preglede. Teško mi je zbog same pomisli na produkciju „Zadruge“, a potom na ona g*vna, Sašku Karan i Marka Đedovića sa onim užasnim vokabularom. Ušao je u apartman kod njih, tamo kod deteta, rekao je da će da ga baci u bazen… Sama pomisao na to i nije mi dobro – rekao je Siniša u telefonskom uključenju za „Telegraf“.

On se potom u izjavi za „Pink.rs“ dotakao i Miljaninog sukoba sa Vladimirom Tomovićem i Markom Janjuševićem Janjušem.

– Ako Saška to kaže, onda je tako. Ja njoj verujem, ona je poštena žena – započeo je Siniša, a onda je dodao:

– J*balo ju je pola estrade. Neću ni da tužim f*ksetinu, nije ni vredna da pričam sa njom. Odakle ona zna da sam ja nekog vukao za kosu? To su bre gluposti, ta Saška je jedna pačavra!

Nakon Miljaninog raskida sa Lazarom Čolić Zolom, on je postao blizak sa Saškom i Markom Đedovićem, te je Siniša i to oštro prokomentarisao.

– Ja sam odavno govorio da je Zola takav, kad sam rekao da je on jedna džukela, seljačka, ali nije lakirala. Hteo sam da kažem, poznajem mnogo prevaranata, on ne zna šta priča. To je Zola, evo i ove p*čkice, Tomović i Janjuš, mafijaši na baterije, vidiš da su se grupisali. Ja Janjuša pamtim iz prvog rijalitija, da je jedan folirant, sve na buku pravi. Miki za njega ima mozak, on je jedna nakaza štrokava, on se nije okupao, u istim je stvarima, po licu mu se vidi da je masan i štrokav – izjavio je Miljanin otac.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.