Pri upoznavanju joj je odbrusio „ŠTA TE BOLI KU*AC“, dobar je s njenim neprijateljem, a SVIĐA joj se

Nije joj lako…

Iako je zadrugarka Tara Simov pokazala simpatije prema Vladimiru Tomoviću, ta priča izgleda neće imati neki nastavak u kojem će se oni zbližiti.

Iako je digla ruke od njega, ona ne poriče da je Tomović atraktivan muškarac. Zadrugarki Ivani Šopić je priznala da je bacila oko na Mateju Matijevića, ali da ne sme da pokuša nešto sa njim jer je dobar sa ljudima sa kojima ona nije u korektnim odnosima.

Taj dečko je dobar prijatelj sa osobom od koje imam traume. Sto puta sedim i ispitujem sebe. Malopre mi se izdr*ao na mene, ne znam – rekla je Tara, a Ivana je pogodila o kome je reč:

– Mateja je l’ da? Vas dvoje biste bili baš dobar par, baš super, što da ne – savetovala je Ivana, a Tara je klimnula glavom i nastavila da priča o njemu.

Ona je otkrila i kako je izgledao njihov prvi susret u bekstejdžu, kao i da joj je tada odbrusio „šta te boli k*rac“, kada ga je pitala šta nije u redu.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.