Prevare, preljubi, avanture…RIBE I STRIJELCI – nepopravljivi preljubnici

Nevjerni slučajno, iz igre, radi zadovoljstva? Svako od nas ima manji ili veći nagon za prevarom, a gotovo svako je prevario ili bio prevaren…

Razmislite li malo, sigurno ćete se sjetiti nekog slučaja nevjere u sredini u kojoj živite ili radite, krugu prijatelja, možda čak i bliže… Sada dolazimo na osjetljiv teren! Naime, bilo da su varali ili bili prevareni, bilo da održavaju odnos u kojem se to krije, ignorira ili prešutno toleriše, bilo da sumnjaju u postojanje trećeg i luduju od ljubomore, ljudi zapravo nerado javno progovaraju o nevjeri.

Inače, možemo razlikovati dvije vrste preljubnika – slučajnog i onog kojem je to stil života.. Dok se onaj “slučajni”,na zabranjeni izlet odlučuje jer nije zadovoljan u postojećoj vezi, drugi je “šaranju” jednostavno sklon.

Preljub u Zodijaku

OVAN – Živahna vatra kratkoga daha

Prevara je: neodoljiva, opasna i uzbudljiva igra. Vjerujete u odanost, ali vaš izraz lica zrači privlačnošću, raspiruje strast i taštinu, pa postajete nesposobni reći “ne”.
Zašto? Zbog kolekcije trofeja, zbog želje da sebi ništa ne uskratite i da otkrijete dokud možete ići.
 OCJENA VJERNOSTI: 2
 OCJENA NEVJERNOSTI: 8

BIK – Vjerni zbog ljubavi?

Prevara je: grozan čin koji nećete učiniti, jer ne biste podnijeli da se takvo nešto dogodi vama. Odani ste i posvećeni partneru, ali nećete vratiti milo za drago.
Zašto? Vjerujete u sudbinu i da se od nje ne može pobjeći. Za vas je prava tragika susresti pravu osobu u pogrešnom trenutku.
 OCJENA VJERNOSTI: 9
 OCJENA NEVJERNOSTI: 1

BLIZANCI – Sve je to samo igra

Prevara je: jednostavna i nestalna igra, sredstvo za komunikaciju i upoznavanje ostatka svijeta. Uhvaćeni na djelu, opravdavate se hrpom laži kojima i sami vjerujete – uopće ne razumijete zašto biste se trebali osjećati krivima.
Zašto? Radi razonode, kako biste učinili nešto neuobičajeno…
 OCJENA VJERNOSTI: 3
 OCJENA NEVJERNOSTI: 7

 

RAK –  Mašta radi svašta

Prevara je: stresna i rizična, a i umara. Niste u stanju podnijeti prevaru; previše ste vezani za prodicu i voljenu osobu.
Zašto? Zbog nesigurnosti, zbunjenosti, a najčešće  jer se nakon razočarenja ili povrede osjećate ranjivima i ne znate odbiti ponudu.
 OCJENA VJERNOSTI: 6
 OCJENA NEVJERNOSTI: 4

 

LAV –  Život je teatar

Prevara je: uvreda za vas i vaš imidž odane i besprijekorne osobe. Ako i dođe do prevare, volite to učiniti teatralno, a partneru ćete priznati kako biste olakšali savjest.
Zašto? Da pokažete ko ste i na šta ste sve spremni ako vas neko duboko povrijedi ili da biste nekoga kaznili.
 OCJENA VJERNOSTI: 8
 OCJENA NEVJERNOSTI: 2

DJEVICA – Avantura? Kakav stres…

Prevara je: samopouzdanje vam je nisko, pa ste zahvalni onome ko vas voli i činite sve da ne povrijedite tu osobu. Posjedujete dobru dozu znatiželje za avanturama, ali ipak ne varate jer ne možete podnijeti nevjeru koja prijeti vašoj krkoj sigurnosti. Zašto? Samo da se osjetite rame uz rame sa drugima.
 OCJENA VJERNOSTI: 7
 OCJENA NEVJERNOSTI: 3

 

VAGA – Samo ako je sve uglađeno

Prevara je: u avanturama nalazite sastojke koji hrane vaše samopoštovanje, pružaju dozu zabave i zadovoljavaju narcisoidnost koja je dio vašega sjaja.
Zašto? Kako biste testirali svoj šarm, unijeli malo ludosti u dosadnu svakodnevnicu ili zato da iskušate tuđu vjernost.
 OCJENA VJERNOSTI: 5
 OCJENA NEVJERNOSTI: 5

ŠKORPION – Zbog neukrotive prirode

Prevara je: strastvena igra u koju se često upuštate, nerijetko kako biste pokazali nadmoć nad drugima. Nevjera je vaša navika, snažno i bolno iskustvo koje vas može promijeniti i poboljšati vaš odnos (ako se vaš partner ne umori i ne ostavi vas).
Zašto? Zato što vam je instikt u isto vrijeme uživanje i teret.
 OCJENA VJERNOSTI: 3
 OCJENA NEVJERNOSTI: 7

STRIJELAC –  Prava poslastica

Prevara je: zadovoljstvo, jer ste željni emocija. Vaša radost življenja tjera vas da nikada ne kažete “ne”, jer bi vam odbijanje moglo uskratiti avanturu. Grabite život velikim koracima, ali dubuko unutra ostajete dosljedni tradiciji i datim obećanjima.
Zašto? Jer slijedite instinkt, nikada ne želite namjerno povrijediti partnera.
 OCJENA VJERNOSTI: 1
 OCJENA NEVJERNOSTI: 9

JARAC –  Samo iz osvete

Prevara je: enigma. Monogamni ste kada se osjećate na sigurnom i razmećete se vjernošću, no ako ste prevareni, zatvarate se u sebe i ne opraštate, a vaša ljutnja zna potrajati i cijeli život.
Zašto? Kako biste se oporavili od neuspijeha i podigli se u vlastitim očima.
 OCJENA VJERNOSTI: 7
 OCJENA NEVJERNOSTI: 3

VODOLIJA – Zašto ne, ionako nije ozbiljno

Prevara je: vjerni ste po vlasitom odabiru, sve dok volite; varate radi iskustva ili igre. Kako novosti privaćate jednostavno, tako i oko ljubavnih izleta voljene osobe ne pravite dramu, svjesni ste da već sutra vi možete učiniti istu stvar.
Zašto? Kako biste prekoračili liniju zabranjenog, iznenadili ili začinili odnos…
 OCJENA VJERNOSTI: 4
 OCJENA NEVJERNOSTI: 6

RIBE – Želja je u vašoj DNK

Prevara je: osjećaj krivnje dovodi vas u krizu, ali ipak nije toliko da ostanete izvan igre. Obećavate vjernost, no to vas guši jer ljubav vidite kao energiju .
Zašto? Ponekad se želite osjećati loše i napraviti nešto posebno kako biste utješili povrijeđenu osobu.
 OCJENA VJERNOSTI: 1
 OCJENA NEVJERNOSTI: 9

 

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.