PRESTRAŠNO: „Kao BILJKA!“ JEZIVE scene SMRTNOG SLUČAJA zadrugarke: „BILA JE STALNO NA LEKOVIMA!“

Teško je podnela taj period.

Učesnica rijalitija „Zadruga 3“ Jelena Pešić ne krije koliko je skrhana bolom zbog gubitka koji joj se desio. Jelena je početkom ove godine imala smrtni slučaj u porodici. Njena baka Radica preminula joj je na rukama.

Njen oslonac, podrška i sva ljubav koju je imala od bake, otišla je preko noći, što ona nije mogla da prihvati, pa je upala u tešku depresiju.

– Jelena je odrasla u Ralji, selu nadomak Smedereva. Odrasla je uz braću, oca, majku i baku Radicu, za koju je bila jako vezana. Ona je bila bakina mezimica, nije se odvajala od nje, čak je, kao dete, spavala sa njom – rekao je izvor blizak Pešićki.

Iako je baka bila stara, niko nije bio spreman za njen odlazak.

– Kada se baka razbolela, Jelenin život je stao, bila je kao biljka, vegetirala je, nisu je zanimali ni prijatelji, ni momci, ni provod. Kraj je došao u februaru ove godine, Radica je Jeleni umrla na rukama. Ona ju je satima grlila i mazila u neverici da je preminula. Bila je na lekovima dok je trajao proces sahrane i svega što sledi posle toga. Depresija i tuga je umalo nisu ubili. Fizički je propala, nije želela da živi bez Radice. Držala je njenu garderobu i tako vegetirala danima – rekao je izvor.

Drugarice su uspele da je vrate u život, ona se izborila sa sobom i počela da se vraća svakodnevnim aktivnostima. Spas je videla u rijalitiju, jer je želela da pobegne od svega što je podseća na baku Radicu – završio je izvor.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.