PREKO NJE HOĆE U „ZADRUGU 3“? Marija iznela sav prljav veš o Zoli! Evo zašto se POMIRIO sa Miljanom!

Ovo se Miljani neće dopasti.

Javnost je ostala šokirana kada je čula vest da su se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pomirili nakon svih izrečenih reči u i van rijalitija, kao i žestokih svađa koje su imali.

Najveći šok doživela je Miljanina majka Marija Kulić, koja je danas pričala sa bivšim Zolinim najboljim drugom Borom Santanom o ovoj situaciji.

Marija je ispričala zadrugarima da je razlog zbog koga su oni pobegli iz „Zadruge 2“ to što je Miljana želela da joj Zola dokaže svoju ljubav na taj način.

– Zato su oni pobegli, da ona vidi da li je voli. Pa da li je to dokaz? – upitala je Kulićka.

– Ja sam hteo sa njim ozbiljno da radim, njega sam hteo za di-džeja, ne Baneta, a on priča Marku Markoviću u izolaciji da mu je Bane bolji. Rekao sam mu da mi se ne obraća – ispričao je Santana.

Marija je ispričala i da su Miljanine sestre bile šokirane kada su videle sliku iz Bosne koju je Miljana objavila, a na kojoj se nalaze ona i Zola, a zatim rekla zadrugarima da misli da se Čolić pomirao sa Kulićevom zbog toga da bi dobio poziv za „Zadrugu 3“.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.