PREDSTAVA ZA SCENU, A PRIVATNO…? Goca poručila Ivani „Zadavila bih je“ Ovo je istina o njihovom odnosu!

Ko bi rekao…

Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović, članovi popularne grupe Tap 011, priredili su nezaboravnu zabavu na Bir festu.

Popularni denseri su se prisetili starih vremena, kada su vedrili i oblačili muzičkom scenom, ali i otkrili da li su uvek složni, ili je to samo predstava na sceni.

– Nama je krivo što i druge dve pevačice nisu večeras s nama, pa da vidite koliko nam je zapravo dobro. Kad biste vi samo znali koliko se mi puta nalazimo i koliko nama to znači. Ne možete baš da nas uhvatite, jer su to tajna skloništa – ko iz topa je rekao Đorđe.

Na to se nadovezao i uvek nasmejani Milan.

– Mnogo mi znači ovo jer se zajednički koncert dešava jednom u ko zna koliko godina. Imam osećaj kao da se okupljam s nekom ekipom na slavi a da nismo ni znali da će svi doći. Nije da se mi ne viđamo, napravimo muzički sešn u studiju, nismo nikad ni prestali da se bavimo našom grupom. Tap 011 je moje čedo i sve mi to fali – kaže Bojanić, a Goca dodaje:

– Od svega mi najviše nedostaju oni. Mnogo su mi značili i mnogo su me nervirali. Najviše Pera, a sad smo najbolji drugari.

– Ja sam te najviše nervirao? E pa i ti si mene – istom merom joj je uzvratio Petar.

Međutim, Tržanova nije želela da ostane nejasna, pa je dodala.

– Kad si neiživljeni klinac, sujetan, i nemaš pojma koliko je bitno što smo svi bili različiti, a zapravo srećni jedni s drugima. Ivani sam sto puta rekla da je gledam kako spava. U jednom trenutku je gledam kao majka, a u drugom bih je zadavila – istakla je pevačica.

Petersova je pomno slušala Gocu, pa joj je kroz pesmu odgovorila.

– Laži me, samo da mi lepo bude – otpevala je Ivana i zagrlila Gocu.

Tapovci su se složili da je sada vreme druge muzike, ali da im to nije krivo.

– Nije mi krivo što se sve promenilo jer i kad smo mi bili klinci, neki stariji su bili u fazonu „jao, sve se promenilo, bla, bla, bla“. Svako vreme ima neke nove klince, muziku, i u principu sve je vezano za mladost. Drago nam je što je ovoliko publike došlo na naš koncert, to znači da muzika nema granice – zaključio je Bojanić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.